Raftul cu filme

Șase telenovele noi la TV în luna mai 2018. Noutăți pe PRO 2, Happy Channel și Prima TV

telenovele noi la TV în luna mai 2018
Colaj creat de Raftul cu Filme

Șase telenovele noi la TV în luna mai 2018. Trei posturi de televiziune care emit în țara noastră, și anume PRO 2, Happy Channel și Prima TV, aduc în luna mai șase seriale turcești, mexicane și italiene noi pe micile ecrane din România.

Publicația Raftul cu Filme îți oferă toate detaliile necesare pentru fiecare producție în parte și te ajută să te menții la curent cu tot ceea ce întâmplă și este nou în materie de producții și seriale TV.

Telenovele noi la TV în luna mai 2018:

„Blestemul meu iubit” – PRO 2 aduce un nou serial mexican pe micile ecrane din România, în premieră. Producția originară din Mexic, „Blestemul meu iubit” (în original: „Mi adorable maldicion”), va intra în grila de programe a postului TV în ziua de luni, 14 mai 2018, și va fi difuzată de duminică până vineri, de la ora 19:00.

„Mă declar vinovată” – PRO 2 aduce un nou serial mexican pe micile ecrane din România, în premieră. Producția originară din Mexic, „Mă declar vinovată” (în original: „Me declaro culpable”) urmează, să intre în grila de programe a postului TV în ziua de luni, 14 mai, și va fi difuzată de luni până duminică, de la 18:00.

„Pasiune și speranță” – Prima TV aduce un nou serial italian pe micile ecrane, în premieră. Producția „Pasiune și speranță” (în original: „Furore – Il vento della speranza”, în engleză: „Fury – The Wind of Hope”) a intrat în grila de programe a postului TV în ziua de joi, 3 mai, și este difuzat de luni până vineri, de la 16:00.

„Sărmana Maria” – Happy Channel aduce un nou serial mexican pe micile ecrane, în premieră pentru postul deținut de Antena TV Group. Producția „Sărmana Maria” (în original: „Maria la del Barrio”) va intra în grila de programe a postului în ziua de miercuri, 16 mai, și va fi difuzat de luni până vineri, de la 16:00.

„Capri” – Prima TV aduce un nou serial italian pe micile ecrane, însă nu în premieră. Producția „Capri” (în original: „Capri”, în engleză: „Capri”), adusă din Italia, va intra în grila de programe a postului în ziua de 23 mai, și va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 16:00.

„Stiletto Vendetta” – Trustul Media Pro a cumpărat, de la canalul Star TV, drepturile de difuzare pentru „Stiletto Vendetta” (în original: „Ufak Tefek Cinayetler”), cel mai recent serial turcesc de succes. C21Media anunță că producția urmează să fie difuzată pe PRO TV, însă nu a fost anunțată momentan data premierei pentru România. Cel mai probabil, serialul va fi mutat pe PRO 2, imediat după premiera de pe PRO TV.

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu