Raftul cu filme

Un nou serial turcesc pe postul Kanal D: „Steaua sufletului”

steaua sufletului, kanal d, seriale, seriale turcesti
Imagine via Kanal D / Steaua sufletului

Postul de televiziune Kanal D aduce un nou serial turcesc pe micile ecrane din țara noastră. Începând cu data de 6 decembrie 2017, Kanal D pregătește telespectatorilor o surpriză perfectă pentru sărbătorile de iarnă. Aceștia vor putea viziona telenovela turcească Steaua sufletului (în original: „Coban Yildiz”). Noua producție va fi difuzată în zilele de miercuri, joi și vineri, începând cu orele 20:00, urmând ca, odată cu acest debut, serialul „Mireasa din Istanbul” să fie difuzat în fiecare luni și marți, de la orele 20:00.

Serialul va aduce fanilor și telespectatorilor postului Kanal D o poveste teribilă de iubire care îi are drept protagoniști pe frumoasa Zuhre, interpretată de actrița Selin Sekerci, și pe Seyit, jucat de actorul turc Sukru Ozyldiz. Căsătoria dintre fata săracă, Zuhre, și unul dintre cei mai bogate și influente persoane din Cappadocia, bătrânul Fikret Karakaya, aduce cu sine o mulțime de probleme pentru toți cei care sunt implicați.

steaua sufletului, kanal d, seriale, seriale turcesti
Imagine via Kanal D / Steaua sufletului

Conform unor cutume adânc înrădăcinate în zonele rurale ale Turciei, tânăra fusese practic vândută lui Fikret tocmai de părintele ei în schimbul unei importante bucăți de pământ. În peisajul incredibil al Cappadociei, acoperit de zăpadă, se consumă o adevărată dramă. Telespectatorii și fanii postului de televiziune Kanal D vor putea deveni martorii unei povești zguduitoare încă de la primele episoade ale telenovelei Steaua sufletului.

Întâlnirea nestabilită dintre Seyit și Zuhre va reprezenta începutul unei povești pasionale de dragoste, o relație pusă în permanență la încercare, fie în peisajul ireal al regiunii Cappadociei din Turcia, fie în peisajul plin de contraste al Istanbulului. Demonii răzbunării, trădările, presiunile de tot felul nu vor face decât să transforme dragostea dintre cei doi, dintre Seyit și Zuhre, într-o adevărață desfășurare de forțe.

Citește mai multe articole și noutăți despre seriale, despre telenovele și despre posturile de televiziune din țara noastră doar pe platforma Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu