Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial mexican se difuzează pe postul PRO 2: „Te voi găsi, te voi iubi”

Te voi găsi, te voi iubi, seriale la TV, telenovele mexicane, seriale pe PRO 2, PRO 2
Imagine via IMDb / Te voi găsi, te voi iubi

Postul de televiziune PRO 2 aduce o nouă producție mexicană pe micile ecrane din România, în premieră. Pelicula originară din Mexic se numește Te voi găsi, te voi iubi (în original: „Tenias que ser tu”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de vineri, 7 iunie 2019, de la ora 18:00.

Telenovela mexicană Te voi găsi, te voi iubi a fost lansată în anul 2018, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune Las Estrellas pe 12 martie 2018, serialul fiind continuat și în momentul de față. Momentan, seria numără un singur sezon și un total de 87 de episoade. Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Ariadne Diaz, Andres Palacios, Chantal Andere, Grettell Valdez și Fernando Alonso.

Serialul Te voi găsi, te voi iubi este o comedie, fiind regizat de Jose Elias Moreno, Nelhino Acosta, Oscar Morales, Israel Flores și Marco Vinicio, după un scenariu semnat de Antonio Abascal, Carlos Daniel Gonzalez, Dante Hernandez, Guillermo Ouezada, Jose Enrique Jimenez, Sol Rubi Santillana și Marcela Ugarte.

Telenovela mexicană Te voi găsi, te voi iubi, lansată în anul 2018, spune povestea lui Marisa, interpretată de actrița Ariadne Diaz, o femeie puternică și ambițioasă din fire. Alături de fata ei, Nicole, jucată de actrița Ana Paula Martinez, trăiesc o viață liniștită într-un mic oraș de provincie, alături de bunica fetiței și de bonă.

Din dorința de a începe o nouă viață, Marisa ajunge să se angajeze în domeniul imobiliar și să se mute în capitala țării, în orașul Mexico City. Mutată de puțin timp în noul oraș, Marisa îl va cunoaște pe Miky, personaj interpretat de actorul Andres Palacios, un șofer oarecare, dar cu o mulțime de vise, de care ajunge să se îndrăgostească. Însă în momentul în care crede că și-a găsit jumătatea, Marisa va fi bulversată de apariția tatălui natural al fetei, care va schimba cursul poveștii.

Citește mai multe articole despre seriale mexicane pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

3 comentarii