Raftul cu filme

Un nou serial spaniol se difuzează pe postul PRO 2: „Tată de-a gata”

Tată de-a gata, seriale, seriale spaniole, telenovele, telenovele noi, telenovele spaniole, seriale pe PRO 2, PRO 2, seriale noi, seriale la TV, seriale PRO 2
Imagine via TV and Show / Tată de-a gata

Postul de televiziune PRO 2 aduce o nouă producție spaniolă pe micile ecrane din România, în premieră. Pelicula originară din Spania se numește Tată de-a gata (în original: „Papa a toda madre”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de miercuri, 5 decembrie 2018, de la ora 19:00.

Telenovela spaniolă Tată de-a gata a fost lansată în anul 2017, primul episod fiind difuzat pe postul Las Estrellas pe 22 octombrie 2018, iar ultimul pe 11 martie 2018. În total, serialul numără un singur sezon și 103 episoade, conform Wikipedia. Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Sebastian Rulli, Maite Perroni, Mark Tacher, Juan Carlos Barreto, Sergio Mur și Raul Araiza.

Seria spaniolă Tată de-a gata se încadrează în genurile telenovelă, comedie și dramă și este regizată de Benjamin Cann și Rodrigo Zaunbos. Scenariul este scris de Montserrat Gomez, iar producția a fost creată de Pedro Armando Rodriguez după un scenariu redactat de Luis Gamboa, Alejandra Romero, Humberto Robles și Hector Valdes. Serialul este distribuit de Televisa Internacional.

Producția Tată de-a gata urmărește povestea lui Mauricio Lopez Garza, un om de afaceri care ajunge în postura de a-și vedea propria fabrică intrată în faliment. Tot pornește în momentul în care Mauricio are ocazia de a cunoaște o fată bogată, al cărui tată promite să investească o sumă importantă de bani în afacerea sa, LogaToys, cu condiția de a se căsători cu fiica sa.

Nunta celor doi tineri ia însă o întorsătură neașteptată în momentul în care în biserică, chiar în timpul slujbei, intră o fetiță în vârstă de șapte ani. Problemele încep să apară atunci când tatăl socru își retrage banii și îl lasă pe mire cu fabrica închisă și cu o fiică de care nu mai auzise vreodată.

Citește mai multe articole despre seriale turcești pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu