Raftul cu filme

Un nou serial coreean se difuzează pe postul TVR 1: „Tărâmul dintre vânturi”

Baramui Nara, Tărâmul dintre vânturi, TVR 1, seriale, seriale pe TVR 1, seriale coreene, seriale din Coreea de Sud
Imagine via IMDb / Tărâmul dintre vânturi

Postul de televiziune TVR 1 aduce o nouă producție coreeană pe micile ecrane din România. Pelicula originară din Coreea de Sud se numește Tărâmul dintre vânturi (în original: „Baramui Nara”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de miercuri, 29 ianuarie 2020, de la ora locală 17:15.

Serialul Tărâmul dintre vânturi a fost lansat în anul 2008, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune KBS 2 pe 10 septembrie 2008, iar ultimul pe 15 ianuarie 2009, producția originară din Coreea de Sud numărând un singur sezon și un total de 36 de episoade. Pelicula coreeană va fi difuzată pe postul de televiziune românesc TVR 1 de luni până vineri, de la ora 17:15.

Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Kim Hye Sung, Choi Jung Won, Jung Jin Young, Song Il Gook, Park Gun Hyung, Han Jin Hee, Kim Jae Wook, Kim Kyu Chul, Kim Jung Hwa și Lee Si Young. Serialul coreean Tărâmul dintre vânturi se încadrează în genurile dramă, fantastic și istoric, fiind regizat de Ji Byung Hyun și Il-Soo Kang, după un scenariu semnat de Wan-Gyu Choi și Jin-Woo Park.

Eroul serialului Tărâmul dintre vânturi este Mu-Hyul, interpretat de Song Il-Gook, cel care va deveni regele Daemushin al regatului Goguryeo. Născut sub semnul unei profeții malefice, aceea că își va ucide toată familia și va distruge regatul, Mu-Hyul este abandonat de tatăl său, cunoscutul rege Yu-Ri.

Acesta îi ordonă fiului său cel mare, prinţul Hae-Myeong, să scape de nou-născut, căruia îi va înscena moartea. Prinţul se îndură de copil și îl încredințează unei familii din popor, păstrând legătura cu el de-a lungul anilor. La maturitate, îi oferă șansa de a deveni soldat în armata regală, aflată în război cu regatul Buyeo.

Tânărul Mu-Hyul va trece printr-o serie de peripeții, dovedind atât curaj, cât și vitejie, înainte de a reuși să își ia locul locul cuvenit pe tronul regatului său, atât de dorit încă de când a realizat care îi este adevărata menire în această viață, fiind încurajat și susținut de fratele său mai mare, care își dorea dreptate în regat.

Citește mai multe articole despre seriale coreene pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

4 comentarii

  • Sunt fascinată de acest serial, este fabulos cu F mare! Stau cu sufletul la gură la fiecare episod, l-am recunoscut pe actorul care a mai jucat și în alte seriale coreene, prințul Jumong și alte roluri celebre. Mulțumesc TVR 1 că dați asemenea seriale! Am urmărit de prima dată toate serialele coreene și de pe Național TV, de pe TVR 1, nu se compară nimic cu aceste seriale! Aș vrea să știe și producătorii, scenariștii, regizorii ce fericită sunt să le urmăresc, și nu numai eu, așa că jos pălăria, vă felicit!

  • Aş vrea să știu când dați reluarea filmului „Tărâmul dintre vânturi”. Văd că de luni tot ediție specială se dă de la ora 11:30.

  • Ar fi super dacă ați putea difuza mai multe seriale coreene, precum „Crash Landing On You”, „While You Were Sleeping”, „Itaewon Class”, „Secret Garden”, „Dr. Romantic”, „W Two Worlds Apart”, „Doctor Stranger”, „Strong Girl Bong-Soon”, „Memories of the Alhambra” și multe altele. Sunt minunate aceste seriale! Le recomand!