Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial turcesc se difuzează pe postul Antena 1: „Surorile”

Surorile, Antena 1, seriale, seriale turcești
Imagine via Star TV / Surorile

Postul de televiziune Antena 1 aduce o nouă producție turcească pe micile ecrane din România, în premieră. Pelicula originară din Turcia se numește Surorile (în original: „Kardes Cocuklari”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de miercuri, 10 iulie 2019, de la ora 14:00.

Telenovela turcească Surorile a fost lansată în anul 2019, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune Star TV pe 27 ianuarie 2019, serialul fiind anulat din cauză că nu s-a bucurat de succes. Seria numără un singur sezon și un total de 17 episoade. Din distribuție fac parte, printre alții, actorii Mehmet Aslantug, Ayca Bingol, Nur Fettahoglu, Afra Saracoglu, Engin Alkan, Alara Turan și Elif Cakman.

Serialul turcesc Surorile se încadrează în genurile dramă și telenovelă, fiind regizat de Faruk Teber, după un scenariu semnat de Sirma Yanik. Coloana sonoră a serialului turcesc este compusă de Aytekin Atas, în timp ce Faruk Turgut este producător. Producția originară din Turcia este produsă de compania Gold Film.

Serialul turcesc Surorile spune povestea a două surori. Umran, interpretată de actrița Ayca Bingol, trăiește o viață modestă într-un mic sat din Turcia, alături de fiica ei, Hayat, personaj jucat de actrița Afra Saracoglu, și Umay, personaj interpretat de actrița Nur Fettahoglu, care trăiește o viață plină de lux în unul dintre cele mai mari orașe din Turcia, alături de fiica acesteia, Hayal.

Destinele celor patru personaje se vor intersecta după mai mulți ani, iar povestea serialului se va complica din ce în ce mai mult. Alara Turan, actrița originară din Turcia, se află la primul său rol de televiziune din carieră, în timp ce actrița Afra Saracoglu este cunoscută de publicul turc după rolul jucat în serialul „Fazilet Hanim Ve Kizlari”, difuzat între anii 2017 și 2018, în Turcia.

Serialul turcesc Surorile a fost anulat după doar 17 episoade difuzate pe postul de televiziune Star TV din cauza popularității scăzute în rândul fanilor de seriale turcești din țara de origine. Postul de televiziune Antena 1, care emite în România, a cumpărat drepturile de difuzare și anunță că serialul se va putea vedea la TV începând cu data de 10 iulie 2019, de luni până vineri, de la ora 14:00.

Citește mai multe articole despre seriale turcești pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu