Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial german se difuzează pe postul Epic Drama: „Submarinul”

Das Boot, Submarinul, seriale germane, seriale, Epic Drama, posturi TV, seriale franceze, seriale pe Epic Drama, seriale la TV
Imagine via IMDb / Das Boot

Postul de televiziune Epic Drama aduce o nouă producție germană pe micile ecrane din România, în premieră. Pelicula originară din Germania și Franța se numește Submarinul (în germană: „Das Boot”) și urmează să intre în grila de programe în ziua de luni, 26 noiembrie 2018, de la ora 22:00.

Conform unui comunicat de presă emis de postul de televiziune Epic Drama, serialul Submarinul numără un singur sezon și un total de opt episoade, pentru producție fiind alocat un buget în valoare de 32 de milioane de dolari. Serialul este o coproducție Bavaria Fiction, Sky Deutschland şi Sonar Entertainment.

Filmat la Malta, Praga, Munchen și La Rochelle, serialul Submarinul urmărește greutățile vieții în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, dar și realitatea traiului într-un conflict armat. Seria germană și franceză continuă povestea filmului cu același nume din anul 1980, dar cu o nouă poveste pentru echipajul navei.

În toamna lui 1942, undeva în Franța, submarinul U612 este pregătit pentru participarea la conflictele dure din război, dar și pentru găzduirea unui echipaj tânăr condus de comandantul Klauss Hoffmann. Cei 40 de soldați care pleacă la război pe submarin ajung să se lupte cu condițiile grele de sub ape și cu claustrofobia provocată de mediul ostil și de ostilități.

Personalitatea fiecăruia dintre cei 40 de soldați din seria Submarinul este împinsă dincolo de limite și îi forțează să se schimbe și să se adapteze condițiilor grele de pe frontul de război. Cu timpul tensiunile ajung să crească, iar loialitatea ajunge să nu mai fie ce era la început în cadrul echipajului submarinului U612.

În tot acest timp lucrurile nu merg așa cum ar fi trebuit nici La Rochelle, acolo unde lumea lui Simone Strasser este zguduită de conflictele continue și trădările venite deodată cu degenerarea ostilităților. Dincolo de toate acestea, Simone se lasă trasă în mijlocul unei legături amoroase, ajungând să fie prinsă între loialitatea pentru Germania și rezistența din Franța. Conspirațiile încep astfel să își facă simțită prezența.

Din distribuția seriei fac parte, printre alții, actori ca Lizzy Caplan, Vicky Krieps, Vincent Kartheiser, Tom Wlaschiha și James D’Arcy.

Citește mai multe articole despre seriale germane și articole despre seriale franceze pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Un comentariu