Raftul cu filme

O nouă platformă de streaming online apare în România: TIFF Unlimited

TIFF Unlimited, filme pe TIFF Unlimited

Românii s-au obișnuit deja cu platformele de streaming online și consumă zi de zi filme și seriale direct din confortul propriei locuințe, mai ales de cât a apărut oficial Netflix în țara noastră, însă nici platforma HBO GO nu este mai puțin cunoscută în România. Începând cu luna iunie 2019, o nouă astfel de platformă online a devenit disponibilă și intră în concurență cu cele două servicii, și anume TIFF Unlimited.

La cea de-a 18-a ediție, Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) a lansat prima platformă de streaming online care continuă experiența de festival, fiind un produs unic în România și în rândul festivalurilor din Europa Centrală și de Est.

Platforma TIFF Unlimited, proiect de anvergură care completează lista inițiativelor propuse anual pentru promovarea cinematografiei românești și internaționale, este o platformă de streaming care permite abonaților accesul la filme din selecția festivalului, precum și filme de autor, independente sau premiate, indisponibile pe alte canale. Din 6 iunie, pe unlimited.tiff.ro, cinefilii pot viziona filme din selecția TIFF 2019, selecții din anii anteriori, precum și filme premiate din portofoliul companiilor de distribuție din țara noastră.

„Ne dorim de multă vreme să continuăm experiența TIFF în mediul online deoarece publicul și-a dorit să revadă filme din festival sau să vadă filme pe care le-a ratat, iar TIFF Unlimited este vehiculul care le aduce tuturor cinefililor, indiferent dacă au ajuns sau nu la TIFF, propriul festival de film acasă”, declară Tudor Giurgiu, directorul Festivalului Internațional de Film Transilvania.

Cât costă un abonament lunar pe TIFF Unlimited

Prețul unui abonament lunar pentru platforma de streaming online TIFF Unlimited este de 5 euro pe lună, plus TVA. Până pe data de 9 iunie 2019, utilizatorii pot opta pentru unul dintre abonamentele disponibile la un preț promoțional, și anume 10 euro pentru 3 luni, 25 de euro pentru 6 luni și 50 de euro pentru un an.

Toți abonații TIFF Unlimited beneficiază de gratuitate timp de o săptămână, după ce și-au făcut un cont pe platforma de streaming online. În plus, orice abonament activat dintre cele trei scoase la ofertă oferă acces gratuit timp de o lună la toate filmele de pe platformă, începând din 6 iunie 2019.

Începând cu data de 10 iunie 2019, costul abonamentelor va fi modificat, astfel că pentru 3 luni se va plăti un preț de 17 euro, pentru 6 luni un preț de 35 de euro, iar pentru un an un preț de 65 de euro.

Ce filme se pot vedea pe noua platformă

Platforma de streaming online TIFF Unlimited oferă acces la un catalog de titluri unanim apreciate, filme reper pentru cinematograful de artă al ultimului deceniu, premiate sau prezentate în marile festivaluri internaționale. Iată o selecție de titluri care sunt deja disponibile online:

– Melancholia (în regia lui Lars von Trier)
– Son of Saul (în regia lui Laszlo Nemes)
– The Tribe (în regia lui Miroslav Slaboshpitsky)
– Blue is The Warmest Color (în regia lui Abdellatif Kechiche)
– Enter The Void (în regia lui Gaspar Noe)
– All These Sleepless Nights (în regia lui Michal Marczak)
– Undeva la Palilula (în regia lui Silviu Purcărete)
– Despre oameni și melci (în regia lui Tudor Giurgiu)
– Câinele japonez (în regia lui Tudor Cristian Jurgiu)

Pentru cei care nu au reușit să ajungă la TIFF 2019, platforma de streaming online include și câteva titluri de ultimă oră, care se regăsesc în selecția ediției curente: „Woman at War” (în regia lui Benedikt Erlingsson), „Pause” (în regia lui Tonia Mishiali), „The Coming Back Out Ball” (în regia lui Sue Thomson) și „Too Late To Die Young” (în regia lui Dominga Sotomayor Castillo).

Citește mai multe articole despre streaming online pe Raftul cu Filme. Urmărește pagina de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu