Raftul cu filme

UPDATE. Un nou serial turcesc pe posturile PRO TV și PRO 2: „Stiletto Vendetta”

serialul Răzbunare pe tocuri, Răzbunare pe tocuri, Stiletto Vendetta, Star TV, seriale turcești, seriale PRO TV, seriale PRO 2
Imagine via Star TV / Răzbunare pe tocuri

Trustul Media Pro, care deține posturile de televiziune PRO TV, PRO 2, PRO Gold, PRO Cinema și PRO X, a cumpărat, de la canalul Star TV, drepturile de difuzare pentru Stiletto Vendetta (în original: „Ufak Tefek Cinayetler”), cel mai recent serial turcesc de succes. C21Media anunță că producția urmează să fie difuzată pe PRO TV, însă nu a fost anunțată momentan data premierei pentru România.

UPDATE: chiar dacă serialul „Stiletto Vendetta” este anunțat pentru PRO TV, seria va fi mutată cel mai probabil pe canalul PRO 2 imediat după premieră, așa cum s-a întâmplat și cu „Puterea destinului”, mutat pe fostul Acasă TV.

Lansat în anul 2017, serialul turcesc Stiletto Vendetta pe care PRO TV și PRO 2 urmează să îl difuzeze pe micile ecrane din țara noastră este încadrat în genurile dramă, acțiune și mister, iar din distribuție fac parte, printre alții, actorii Tulin Ozen, Yildiray Sahinler, Gokce Bahadir, Bade Iscil, Aslihan Gurbuz și Ferit Aktug.

Serialul Stiletto Vendetta este difuzat în Turcia pe canalul Star TV.

Producția Stiletto Vendetta este regizată de Ali Bilgin și Deniz Yorulmazer, iar producători sunt Pelin Distas Yasaroglu și Kerem Catay, în timp ce producător executiv este Tolga Afsin Kaya. Primul episod a fost difuzat pe 24 octombrie 2017 și se află încă în producție. Momentan numără un singur sezon cu 29 de episoade.

Telenovela turcească urmărește poveștile a patru femei, fiecare cu personalitatea, problemele personale și familia din care face parte, și anume Merve Aksak, Pelin Tarhan, Arzu Kara și Oya Toksoz. Cele patru femei sunt prietene bune încă din copilărie, însă Oya ajunge să poarte supărare pentru celelalte trei persoane din cauza unei desfășurări nefericite de evenimente din trecut.

Trecând mai mulți ani, Oya hotărăște să ia legătura cu vechile sale prietene, ajungând să redevină apropiate. Astfel, cele patru femei vor trece printr-o mulțime de întâmplări, mai mult sau mai puțin periculoase.

Informații via TV Mania. Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu