Raftul cu filme

Un nou serial american se vede pe postul AMC: „Stan Against Evil”

Stan Against Evil, AMC, seriale la TV, seriale, seriale AMC, seriale pe AMC, seriale americane, seriale noi
Imagine via AMC / Stan Against Evil

Postul de televiziune AMC, care emite și în țara noastră, anunță difuzarea în sistem maraton a unui nou serial american de groază și comedie, pe numele său Stan Against Evil. Creat, scris și co-produs de Dana Gould, cunoscută pentru „Familia Simpson”, seria din Statele Unite ale Americii, cu John McGinley și Janet Varney în rolurile principale, va fi difuzat integral în zilele de 30 și 31 octombrie 2018.

Primul sezon din serialul Stan Against Evil numără un total de opt episoade a câte o oră fiecare și va fi difuzat pe postul AMC integral, începând cu ora 23:00, în zilele de marți și miercuri. Producția reprezintă o poveste clasică de groază despre un fost șerif morocănos care face echipă, fără prea mare tragere de inimă, cu înlocuitoarea lui mai tânără pentru a lupta cu forțele supranaturale din orășel.

Stan Miller este un fost șerif mereu nemulțumit, din Willard’s Mill, un liniștit orășel din New Hampshire, care a fost forțat să iasă la pensie. În timp ce se chinuie să lase puterea în mâinile succesoarei sale, tânăra și atrăgătoarea Evie Barret, cei doi își dau seama că ceva e în neregulă în urbea lor și formează o alianță. Împreună luptă curajoși cu o legiune dezlănțuită de demoni care a cotropit orașul.

Seria americană a fost bine primită de criticii de specialitate: „Stan Against Evil este chiar distractiv” și „te simți al naibii de bine urmărindu-l”, transmite AV Club, „se joacă bine cu toate clișeele filmelor de groază și te asigură că, indiferent ce crezi, după colț te așteaptă ceva mai rău sau mai amuzant”, crede The Boston Herald, în timp ce Variety spune că este „trăsnit de distractiv”.

Serialul Stan Against Evil este o producție marca Radical Media, via Frank Scherma și Justin Wilkes. Pe lângă rolul principal, John McGinley este și producător. Din distribuție mai fac parte Deborah Baker Junior și Nate Mooney.

Citește mai multe articole despre seriale americane pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu