Raftul cu filme

VIDEO. Un serial francez nou se vede pe postul DIVA: „Stagiara”

La Stagiaire, Stagiara, DIVA, seriale, seriale franceze, seriale la TV
Imagine via IMDb / La Stagiaire

Postul de televiziune DIVA aduce o nouă producție franceză pe micile ecrane din România, în premieră. Pelicula originară din Franța se numește Stagiara (în original: „La Stagiaire”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de luni, pe data de 5 august 2019, de la ora 18:00.

Serialul francez Stagiara a fost lansat în anul 2014, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune France 3 TV pe 6 ianuarie 2014, iar producția continuă și în momentul de față. Serialul francez numără un total de patru sezoane, cu un număr de 30 de episoade, conform informațiilor de pe Wikipedia și IMDb.

Producția franceză Stagiara este încadrată în genurile dramă și comedie, iar din distribuție fac parte, printre alții, actorii Michele Bernier, Philippe Lelievre, Geraldine Loup, Clement Moreau, Jeanne Lambert, Antoine Hamel, Nicolas Marie, Remi Pedevilla, Soraya Garlenq, Lelia Nevert, Arie Elmaleh și Cyrielle Voguet.

După ce a fost încarcerată pe nedrept, Constance Mayer consideră că are nevoie de o schimbare radicală în viața sa și se hotărăște să își schimbe cariera. După vârsta de 50 de ani, fosta fermieră obține diploma în drept și se mută în Marseille pentru un stagiu obligatoriu de practică sub îndrumarea lui Frederic Filiponi.

Producția Stagiara este un serial franțuzesc care va fi difuzat în premieră pe postul de televiziune DIVA. Primele patru sezoane sunt programate pentru difuzare în zilele de luni, marți, miercuri, joi și vineri, de la ora 18:00.

Serialul a fost conceput inițial ca film, dar datorită succesului a fost transformat într-un serial cu aceleași personaje. Întreaga producție este condusă de curioasa și empatica stagiară care îi uimește pe toți cu personalitatea și spiritul ei. Pe parcursul celor patru sezoane, publicul descoperă diferite fațete ale personajului.

Scopul său este să respecte atât omul, cât și justiția, să gândească înainte să acționeze și să descopere întotdeauna adevărul, să lupte împotriva probelor când instinctul o îndeamnă, să înfrunte prejudecățile de care se lovește și să țină piept superiorilor și opiniei publice. Fiecare episod tratează un caz diferit, o tragedie care vine la pachet cu mustrări de conștiință și o încălcare a legii.

Citește mai multe articole despre seriale franceze pe Raftul cu Filme. Urmărește pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu