Raftul cu filme

SPI International a cumpărat activele Film 1 din Olanda, de la Sony Pictures Television

Film 1
Imagine creată de Raftul cu Filme / Film 1

SPI International a achiziționat de la rețeaua Sony Pictures Television (SPT) activele brandului Film 1, serviciul de televiziune premium și conținut video la cerere din Olanda. Potrivit înțelegerii recente, SPI International va deține mărcile Film 1 și va continua să opereze toate serviciile sale digitale pe platformele existente.

Începând cu data de 1 august 2019, SPI va deține complet marca Film 1 și va opera patru canale de filme la cerere, și anume Film 1 Premiere, Film 1 Drama, Film 1 Action și Film 1 Family. SPI va continua să ofere atât canale analog, cât și servicii digitale în Olanda. Brandul oferă, în prezent, producții din Olanda și din alte țări pe canalele sale disponibile pe diferite platforme de cablu, DTH și IPTV.

„Suntem bucuroși să anunțăm achiziționarea canalelor TV din Olanda pentru că SPI furnizează servicii premium de difuzare de filme pentru sute de operatori din 45 de țări. SPI încearcă să aducă cel mai bun și convingător conținut telespectatorilor din întreaga lume. Prin adăugarea canalelor TV în portofoliul de canale analog și servicii digitale vom oferi selecția noastră extinsă de conținut tuturor iubitorilor de filme din Olanda”, afirmă Berk Uziyel, CEO SPI International.

SPI International oferă servicii de filme analog și digitale prin intermediul mai multor canale pentru o experiență de divertisment variată. Sub coordonarea SPI International, brandul va dispune de o mare varietate de filme premium de la distribuitori globali și pe care abonații le vor putea accesa pe toate canalele.

Achiziționarea canalelor TV este un indicator important al angajamentului susținut al SPI International de a își extinde portofoliul de rețele diverse și de mare succes din întregul teritoriu al Europei. Ca parte a negocierilor SPI International cu parteneri de producție și distribuție de clasă mondială, brandul va cuprinde o selecție vastă de conținut premium pentru toate gusturile și preferințele.

Citește mai multe articole despre posturile TV pe Raftul cu Filme. Urmărește pagina noastră de Facebook, canalul oficial de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu