Raftul cu filme

VIDEO. Premiera sezonului 21 din South Park, pe 12 octombrie la Comedy Central

South Park, Comedy Central, seriale
Imagine via Comedy Central / South Park

Serialul South Park, câștigător al premiilor Emmy și Peabody, se întoarce pe micile ecrane din România pe 12 octombrie 2017, la nici o lună după premiera din Statele Unite ale Americii, care a avut loc pe 13 septembrie. Dacă pe americani îi așteaptă pauze între episoade (după al treilea, al șaselea și al optulea vor urma săptămâni fără noi episoade), românii vor putea vedea câte un episod pe săptămână.

Cele 10 episoade din sezonul cu numărul 21 vor putea fi urmărite în exclusivitate pe Comedy Central în fiecare joi, de la orele 22:00. Primul episod din sezonul al 21-lea se concentrează asupra protestatarilor care invadează străzile orașului South Park. Numai pașnici nu sunt, plus că ridică steaguri confederate și nici de utilizarea torțelor nu se feresc. În acest context, Randy va înțelege pe pielea lui ce înseamnă să fii un bărbat caucazian în ziua de azi.

După ce l-au satirizat pe Donald Trump din toate unghiurile, creatorii serialului, Trey Parker și Matt Stone, au declarat că în noul sezon South Park se va întoarce la rădăcini, preferând să-l lase în pace pe președintele Americii. În schimb, publicul îl va putea vedea pe Cartman deghizat în robot și chinuindu-l pe Butters, la fel ca la începuturile South Park. De altminteri, protagoniștii Cartman, Kyle, Stan și Kenny vor surprinde publicul cu o nouă atitudine.

Totodată, cei doi sunt scenariștii din spatele jocului South Park: The Fractured but Whole, continuarea celebrului South Park: The Stick of Truth, care va fi accesibil publicului începând cu data de 17 octombrie 2017. Jucătorii vor putea intra în pielea personajului New Kid și li se vor putea alătura protagoniștilor Stan, Kyle, Kenny și Cartman într-o nouă aventură dementă RPG.

Serialul „South Park” s-a lansat pe 13 August 1997 și este bazat pe un scurtmetraj animat intitulat „The Spirit of Christmas”. Creatorii săi sunt totodată producători executivi, alături de Anne Garefino și Frank C. Agnone II. Eric Stough, Adrien Beard, Bill Hader, Bruce Howell și Vernon Chatman sunt producătorii serialului.

* citește mai multe despre serial pe IMDb și Wikipedia
* citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme

Scrie un comentariu