Raftul cu filme

Sore este invitatul lui Viorel Dragu în următorul episod din Show de Seară

Show de Seară, Show de Seară cu Viorel Dragu, Viorel Dragu, Comedy Central, Sore
Imagine via Comedy Central

Deoarece gazda Show-ului de Seară o laudă pe Sore pentru succesul ei, iar ea recunoaște că e fericită, Viorel Dragu vrea să afle cum ar putea și el să facă același lucru în al șaselea episod din cel de-al doilea sezon al emisiunii de satiră, ce poate fi urmărit luni, 11 decembrie, de la orele 20:00, în exclusivitate pe Comedy Central.

Sore: „Trebuie să ai simțul umorului. E un factor. Ești înalt. Ai tot ce trebuie”.

Întrebată cum e ea în ipostaza de mamă, Sore detaliază: „Nu pot face glume pe acest subiect. Îmi place foarte mult, mă emoționez când vorbesc despre asta. De când cu copilul, mi-am dezvoltat nebunia de a face curățenie, dar fac după ce adoarme ea și atât de repede încât mă surprind. Când eram singură, burlăciță, cădea casa pe mine. Soțul mă ajută, am avut noroc de băiat bun”.

În noul episod al emisiunii de satiră, Viorel Dragu scoate în evidență subiectul dezvoltării personale și al speakerilor motivaționali: „Unii dintre oamenii ăștia chiar sunt oameni de succes, dar au avut succes în dezvoltarea personală, nu în altceva. De exemplu, Tony Robbins este unul din cei mai cunoscuți speakeri motivaționali și, cred eu, dublura rechinului din „Fălci”. Arată de parcă un culturist a făcut un copil cu o mandibulă”, afirmă Viorel Dragu.

Show de Seară, Show de Seară cu Viorel Dragu, Viorel Dragu, Comedy Central, Sore
Imagine via Comedy Central

Corespondentul Cristi Popesco, în rol de speaker motivațional, elucidează secretele acestei profesii: „Nu e nevoie de calități. Îți trebuie mai mult defecte ca să se vadă că le-ai învins deja. Important e și să știi cum să eviți întrebarea „Ce realizări ai?”. Trebuie să mai știi să le spui oamenilor că sunt ratați într-un mod cât mai plăcut. Vio, știi cum sunt foarte mulți oameni foarte, foarte proști?”. După ce gazda emisiunii confirmă, se trezește cu replica: „Uite, tu măcar ești înalt”.

Show de seară cu Viorel Dragu a revenit luni, 6 noiembrie, cu cel de-al doilea sezon, care va avea șapte episoade și unul special de Crăciun.

Echipa de scenariști și corespondenți care apar în emisiune este formată în continuare din Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru și Cristi Popesco, doar că acum promit să fie „mai amuzanți, mai actuali și, în primul rând, mai bine plătiți”. Printre invitați se vor număra vedete din muzică, showbiz și media. Aceasta este prima emisiune 100% autohtonă de satiră realizată și difuzată de Comedy Central în România.

Show de seară cu Viorel Dragu poate fi urmărit în fiecare luni, de la orele 20:00, în exclusivitate la Comedy Central. La începutul fiecărei săptămâni, se va difuza un nou episod, urmat de reluarea celui anterior.

Citește mai multe articole despre posturile de televiziune din țara noastră doar pe platforma Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu