Raftul cu filme

Serialul „Singuri: Pierduți în sălbăticie” va fi difuzat în premieră pe History Channel

singuri, pierduți în sălbăticie, history channel, reality show, alone
Imagine via „Singuri: Pierduți în sălbăticie”

Postul de televiziune History Channel lansează o nouă provocare pentru fanii serialului documentar „Singuri”, cumpărând drepturile de difuzare pentru sezonul „Pierduți în sălbăticie”. Începând cu data de 30 iulie 2017, de la orele 22:00, televiziunea va difuza cunoscutul reality show. „Singuri: Pierduți în sălbăticie” reprezintă un format în cadrul căruia 14 concurenți vor fi grupați în șapte echipe formate din membri de familie.

Participanții vor călători până în nordul insulei Vancouver, o zonă izolată și cu un teren accidentat și total neprimitor, din Columbia Britanică. Zona mai este cunoscută și sub numele de Coasta de Vest. Cei 14 concurenți vor fi separați la începutul serialului de perechea lor, fiind plasați la kilometri depărtare unul de celălalt. Fiecare dintre cei doi va trebui să-l localizeze pe celălalt și să supraviețuiască cât de mult posibil pen cont propriu pentru a reuși să câștige marele premiu de 500.000 de dolari.

singuri, pierduți în sălbăticie, history channel, reality show, alone
Imagine via „Singuri: Pierduți în sălbăticie”

Așa cum ne-a obișnuit acest format de televiziune, participanții vor avea la dispoziție doar ceea ce poate încăpea într-un rucsac de dimensiuni mici, dar și echipamente de filmare pentru a-și documenta experiența. În același timp, concurenții vor fi lăsați în sălbăticie cu zece unelte per echipă, câte cinci pentru fiecare participant.

Primul episod din serialul „Singuri: Pierduți în sălbăticie” va prezenta echipele participante și va difuza mai multe scene behind the scenes prin intermediul cărora vom afla de ce este nevoie pentru a participa în cadrul unui astfel de reality show. Serialul va fi difuzat de History Channel începând cu data de 30 iulie 2017, de la orele 22:00.

Citește mai multe despre serialul „Singuri: Pierduți în sălbăticie” pe site-ul History Channel. Mai multe articole și știri despre reality show-uri și filme documentare pe Raftul cu Filme.

Ce este postul History Channel:

Postul History Channel, în prezent existentă în peste 300 de milioane de locuinţe din toată lumea, priveşte istoria dintr-o perspectivă diferită, celebrând oamenii cu iniţiativă care ies din mulţime şi îşi lasă amprenta asupra lumii. Aceşti oameni, prezenţi în vasta diversitate de emisiuni difuzate de History Channel, sunt nonconformişti care înfruntă riscul, aduc schimbarea, modifică drumurile deja bătătorite şi împing limitele mai departe.

History Channel este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. A aderat la ARMA în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile History Channel şi History Channel HD sunt disponibile prin intermediul Digi, Telekom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV. Digi a introdus recent History Channel în grila sa de programe. Dacă nu recepţionaţi canalul, reîmprospătaţi lista de programe sau contactaţi furnizorul local.

Scrie un comentariu