Raftul cu filme

Prima parte din „Singur acasă” se difuzează în decembrie pe PRO TV și în anul 2017

home alone, singur acasă, pro tv, decembrie 2017
Imagine via IMDb / Home Alone (1990)

Tradiția merge mai departe! Singur acasă (în original: „Home Alone”) se vede și în anul 2017 la PRO TV. Postul de televiziune va difuza prima parte din tradiționalul film de comedie sâmbătă, pe 9 decembrie 2017, începând cu orele 20:00. Lansată în anul 1990, franciza Home Alone înregistrează audiențe considerabile an de an, cu toate că este pentru a douăsprezecea oară când este difuzată în țara noastră.

Singur acasă (în original: „Home Alone”), regizată de Chris Columbus și cu celebrul actor Macaulay Culkin în rolul principal, a înregistrat audiențe uriașe an de an. În 2016, pe 10 decembrie, nu mai puțin de 2,5 milioane de oameni au urmărit comedia la nivel național. În anul 2015 cifrele au fost asemănătoare cu cele din 2016, în timp ce în anul 2014 Singur acasă a fost urmărit de 2,7 milioane de persoane, conform site-ului Pagina de Media.

Începând cu anul 1990, fiecare generație a crescut și s-a obișnuit cu difuzarea și vizionarea peliculei Singur acasă. A devenit o tradiție pentru români în luna decembrie așa cum pentru suedezi este ceva tradițional să urmărească în ultima lună din an un special creat de Disney. „Singur acasă” a ajuns să reprezinte sinonimul Crăciunului pe TV în țara noastră. „Home Alone”, prima parte, împlinește anul acest 27 de ani de la lansare.

home alone, singur acasă, pro tv, decembrie 2017
Imagine via IMDb / Home Alone (1990)

Postul de televiziune PRO TV l-a difuzat de nu mai puțin de douăsprezece ori de când există măsurătorile de audiență în România. Însă acestea nu au fost singurele dăți în care „Home Alone” s-a văzut pe televizor, PRO TV difuzându-l și înainte de anii 2000. În anul lansării canalului, în 1995, „Singur acasă” a fost difuzat pe PRO TV, fiind un eveniment pentru țara noastră la momentul respectiv.

Prima parte din tradiționalul film de comedie Singur acasă se vede sâmbătă, pe 9 decembrie 2017, începând cu orele 20:00, pe PRO TV.

Citește mai multe articole despre posturile de televiziune din țara noastră doar pe platforma Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

2 comentarii