Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial mexican pe postul PRO 2: „Și fără sâni există paradis”

Și fără sâni există paradis, PRO 2, telenovele, seriale
Imagine via TV Mania / Și fără sâni există paradis

Postul de televiziune PRO 2 aduce un nou serial turcesc pe micile ecrane din România, în premieră pentru canalul din portofoliul Media PRO. Producția originară din Mexic și Columbia poartă numele de Și fără sâni există paradis (în original: „Sin senos si hay paraiso”). Aceasta urmează să intre în grila de programe și să fie difuzată începând cu ziua de joi, 30 august 2018, de la ora 19:00.

Lansată în anul 2016, seria Și fără sâni există paradis reprezintă continuarea telenovelei „Fără sâni nu există paradis” (în original: „Sin senos no hay paraiso”), producție difuzată pe fostul canal Acasă TV în cursul anului 2009. Serialul se încadrează în genurile dramă și telenovelă, fiind creat de către Gustavo Bolivar, pe baza cărții „Sin tetas si hay paraiso”, scrisă de Gustavo Bolivar.

Cu regia semnată de Diego Mejia Montes și cu o coloană sonoră îngrijită de Robert Taylor, Gustavo Bolivar și Nicolas Tovar, telenovela îi aduce în centrul atenției, printre alții, pe actorii Catherine Siachoque, Fabian Rios, Carolina Gaitan, Juan Pablo Urrego, Majida Issa, Johanna Fadul, Cesar Mora, Juan Pablo Llano, Juan Sebastian Calero, Luigi Aicardi, Carmen Villalobos, Vicky Hernandez, Dagoberto Gama, Roberto Manrique, Gregorio Pernia, Francisco Bolivar și Javier Jattin.

Serialul Și fără sâni există paradis a fost creat de Fox Telecolombia și Telemundo Studios, având premiera în Statele Unite. Seria îl are ca producător pe Nelson Martinez și ca producător executiv pe Consuelo Corrales. Primul episod al producției a fost difuzat pe 19 iulie 2016, iar producția continuă și în aceste zile. Momentan, serialul numără, conform Wikipedia, trei sezoane și 222 de episoade.

„Catalina există, iar ca ea sunt multe alte fete în aceeași situație. M-am hotărât să scriu cartea atunci când fata după experiența căreia este construit personajul principal mi-a spus că doctorul care i-a făcut operaţia în schimbul favorurilor sexuale i-a pus implanturi de silicon folosite anterior, cauzându-i infecţii şi reacţii alergice”, a declarat Gustavo Bolivar, citat de site-ul PRO 2.

Telenovela urmărește povestea lui Hilda, care află că fiica sa, Catalina, a fost ucisă. Fiind însărcinată, Hilda suportă cu greu vestea nefericită, iar soarta o face să ia o decizie care va urma să îi schimbe viața atât ei, cât și bebelușului încă neadus pe această lume. Alături de soțul ei, Albeiro, cei doi devin părinții unei fetițe care ajunge să poarte același nume ca fiica ucisă, Catalina.

Cei doi decid să facă tot ce le stă în putință pentru a-i oferi Catalinei o viață cât mai bună, dar și pentru a o împiedica să ajungă să aibă aceeași soartă ca sora sa. Părinții decid să traseze o linie galbenă în jurul casei în care locuiesc, aceasta fiind „frontiera” pe care fiica lor nu are voie să o traverseze fără permisiunea lor. Dacă ar vrea să facă asta, părinții ar interpreta gestul ei ca pe unul sinucigal, considerând că va avea aceeași soartă ca sora ei.

Citește mai multe articole despre telenovele pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, paginile noastre de Facebook, YouTube și Instagram.

Scrie un comentariu