Raftul cu filme

Un nou serial mexican se difuzează pe postul Acasă TV: Și bogații plâng uneori

Și bogații plâng uneori, seriale, seriale mexicane, Acasă TV
Imagine via Univision / Și bogații plâng uneori

Postul de televiziune Acasă TV aduce o nouă producție mexicană pe micile ecrane din țara noastră. Pelicula originară din Mexic se numește Și bogații plâng uneori (în limba spaniolă: „Los Ricos Tambien Lloran”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de marți, 7 februarie 2023, de la 18:00.

Serialul mexican Și bogații plâng uneori a fost lansat în anul 2022. Primul episod a fost difuzat pe postul de televiziune Las Estrellas pe 21 februarie 2022, iar ultimul episod pe 13 mai 2022. Producția numără un singur sezon, cu un total de 60 de episoade. Serialul Și bogații plâng uneori se încadrează în genul dramă, fiind regizat de Luis Manzo, Pavel Vazquez și Carlos Santos, după un scenariu semnat de Marisel Lloberas, Fermin Zuniga și Daniela Richer.

Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Sebastian Rulli, Claudia Martin, Fabiola Guajardo, Azela Robinson, Alejandra Barros, Victor Gonzalez, Lorena Graniewicz, Diego Klein, Arturo Barba, Ruben Sanz, Thali Garcia și Antonio Fortier.

Serialul Și bogații plâng uneori spune povestea Marianei Villareal, o fată tânără, inteligentă, dar fără avere, care rămâne singură. Într-o zi, Mariana îi salvează viața lui Don Diego, un om de afaceri cunoscut în Mexic. Don Diego îi este recunoscător tinerei, iar ca mulțumire îi oferă un loc de muncă la fabrica sa și o invită să locuiască la el acasă. Curând însă, Mariana îl va cunoaște pe Luis Alberto, un tânăr cu nasul pe sus căruia îi plac jocurile de noroc, dar care nu se înțelege cu Diego.

Cei doi tineri se îndrăgostesc orbește, însă Mariana se vede în continuare nevoită să treacă peste problemele sale legate de educație și clasa socială, fiind mai mereu trădată sau pusă la încercare de propriile ambiții. Nu trece mult timp până când cei doi tineri reușesc să fie, într-un final, fericiți împreună, însă și în acel moment destinul le mai rezervă încă o surpriză neplăcută.

Alexandra Vlaicu

Pasionată de seriale, ca mai toate fetele, urmăresc tot ce apare nou pe platformele de streaming online din România. Am o afinitate aparte pentru Netflix, dar nici cu HBO GO nu îmi este rușine. Mare fană a serialului Friends, am un motan pe nume Joe și un iubit care îmi ține companie de fiecare dată când mă uit la ceva nou.

Scrie un comentariu