Raftul cu filme

Show de Seară cu Viorel Dragu, sezon nou pe Comedy Central

Show de Seară, Show de Seară cu Viorel Dragu, Comedy Central, Viorel Dragu, studio
Imagine via Comedy Central / Show de Seară cu Viorel Dragu

Prima emisiune 100% autohtonă de satiră realizată și difuzată de postul de televiziune Comedy Central în România revine cu un nou sezon pe micile ecrane începând cu ziua de luni, 6 noiembrie 2017, de la orele 20:00. De data aceasta, Show de seară cu Viorel Dragu va avea șapte episoade, fiecare cu o durată de 30 de minute, la care se adaugă un episod special dedicat sărbătorilor de iarnă.

Echipa de scenariști și corespondenți care apar în emisiune este formată în continuare din Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru și Cristi Popesco. Echipa promite că nou sezon va fi „mai amuzant, mai actual și, în primul rând, mai bine plătit”. Echipa de producție va avea și un membru nou începând cu sezonul al doilea, fiind vorba de regizorul Dragoș Ometiță, cu un background solid în regia de videoclipuri și în publicitate.

O altă diferență față de cel dintâi sezon al emisiunii este că invitații VIP apar încă din primul episod al celui de-al doilea sezon din Show de Seară cu Viorel Dragu. Pentru început, Vio își va confrunta propria carieră cu aceea a vechiului său prieten, Mihai Bobonete, unul dintre actorii principali ai serialului românesc, marca PRO TV, Las Fierbinți.

Show de Seară, Show de Seară cu Viorel Dragu, Comedy Central, Viorel Dragu, studio
Imagine via Comedy Central / Show de Seară cu Viorel Dragu

Formatul emisiunii Show de seară cu Viorel Dragu permite și o analiză satirică a știrilor săptămânii, dar și o dezbatere între prezentator și corespondenți sau celebrități invitate a unor subiecte la ordinea zilei, fie ele din popcult sau sociale. Conform unui comunicat de presă, printre invitați se vor număra vedete din muzică, showbiz și media. Aceasta este prima emisiune 100% autohtonă de satiră realizată și difuzată de Comedy Central în țara noastră.

Premiera celui de-al doilea sezon al emisiunii Show de seară cu Viorel Dragu are loc în ziua de 6 noiembrie 2017, de la orele 20:00, pe Comedy Central. În fiecare zi de luni se va difuza un nou episod, iar apoi se va da reluarea celui din săptămâna trecută.

Scrie un comentariu