Raftul cu filme

Un nou show de comedie începe pe Comedy Central, prezentat de Alex Minculescu

seriale, seriale românești, seriale de comedie, seriale comedie, Mincu, stand-up comedy, Alex Minculescu, Beton!, show de comedie
Imagine via VICE România / Alex Minculescu

Comedy Central România va produce și difuza un nou show de comedie original, începând cu data de 1 aprilie 2018. Ziua păcălelilor e ideală pentru premiera serialului românesc „Beton!”, în care cunoscutul comediant Alex Minculescu va face glume pe seama celor păcăliți de soartă și filmați în timpul comiterii gafelor. În noua producție, prezentatorul ironizează cele mai demente videoclipuri care populează mediul online.

Primul dintre cele opt episoade din „Beton!”, pe care îl poți urmări începând cu 1 aprilie 2018, de la ora 20:00, se concentrează asupra sporturilor și asupra lucrurilor prostești care li se întâmplă celor care se implică în activități riscante precum jogging-ul și golful. Nici cei care sunt pasionați de ciclismul rural nu sunt în siguranță, mai ales când un struț decide să participe la cursă sau când o coțofană îi atacă în picaj.

Canotajul practicat pe un lac liniștit nu pare vreun sport extrem, dar devine odată ce protagonistul nu reușește nici măcar să se așeze în barcă. Iar dacă asta nu ți-a pus capac, ține-te bine fiindcă următorul episod atacă subiectul nunților, inclusiv cea a unora care s-au gândit că dansul mirilor ar trebui înlocuit cu un număr de striptease.

Cine este gazda acestui show de comedie:

Noul show de comedie marca Comedy Central România a fost produs de Solaz Media, o companie maghiară, iar fiecare episod durează 20 de minute. Principala schimbare adusă de „Beton!” față de formatul internațional „Most Ridiculous” se referă la narator, care nu apare de obicei pe micul ecran. Versiunea românească a show-ului pune accentul pe prezența lui Mincu, care s-a ocupat și de adaptarea scenariului.

Alexandru Minculescu este actor, comediant și absolvent de ASE, unde a și prins gustul scenei, interpretând întâmplător un rol într-o piesă de Eugene Ionesco. După finalizarea studiilor la UNATC a jucat la Teatrul Independent În Culise, apoi a pornit în turnee. În stand-up comedy s-a lansat participând la serile de open mic și câștigând a doua ediție a unei cupe de profil.

Asta însemna un contract pe un an de zile care presupunea ca Mincu să deschidă show-ul de la respectivul club de stand-up în fiecare zi. Acum are propriile sale show-uri de comedie și este totodată unul dintre creatorii serialului online „Râzi ca prostul”, la care se ocupă și de organizarea filmărilor și de montaj.

Imaginea din articol aparține VICE România. Citește mai multe articole despre serialele românești și postul Comedy Central pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu