Raftul cu filme

Seriale noi pe HBO GO: miniseria „Sharp Objects”, din 9 iulie

HBO GO, seriale HBO, seriale pe HBO GO, Sharp Objects
Imagine via HBO GO / Sharp Objects

Platforma de streaming online HBO GO, prezentă și în țara noastră și unul dintre concurenții Netflix pe plan local, pregătește lansarea unui nou serial original HBO, denumit Sharp Objects (în traducere: „Obiecte ascuțite”), o producție bazată pe primul roman scris de Gillian Flynn, care este și producător executiv.

CÂND APARE: serialul Sharp Objects urmează să apară pe HBO GO pe 9 iulie

Miniseria a cărei scenariu a fost inspirat din romanul lui Gillian Flynn spune povestea fascinantă a Camillei Preaker, o femeie jurnalist care lucrează la ziarul St. Louis Chronicle. După o copilărie dificilă, Camille se mută din orașul său natal, Wind Gap. Editorul o trimite însă înapoi pentru a scrie despre disparițiile suspecte a două fete minore. Odată cu întoarcerea în micul oraș și în casa mamei sale, Camille revine la vechile sale obiceiuri autodistructive.

Amy Adams interpretează rolul principal în primul său proiect de televiziune. Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Patricia Clarkson, care o interpretează pe Adora, mama Camillei, Chris Messina este Richard, Eliza Scanlen este Amma, sora lui Camille, Elizabeth Perkins o joacă pe Jackie O’Neele, Matt Craven îl interpretează pe șeriful Vickery, iar Miguel Sandoval este Curry, editorul ei.

Miniseria Sharp Objects, marca HBO, va avea un total de opt episoade, iar fiecare va avea o durată de 60 de minute. Întregul serial este regizat de către Jean Marc Vallee, cel care a mai lucrat și la „Big Little Lies”, „Wild” și „Dallas Buyers Club”. Primul episod din Sharp Objects urmează să fie disponibil pe platforma HBO GO pe 9 iulie, de la ora 04:00. De la ora 20:00 va fi difuzat și pe postul HBO.

Sinopsisul primului episod din miniseria Sharp Objects:

Camille Preaker, jurnalistă la St. Louis Chronicle, este trimisă în orașul ei natal Wind Gap ca să scrie un articol despre două fete dispărute, dintre care una a fost găsită moartă și se presupune că a fost ucisă. Cazul care o aduce pe Camille alături de mama ei sufocantă, Adora, tatăl ei vitreg, Alan Crellin, și sora ei vitregă, Amma, scoate la suprafață amintiri traumatizante din copilărie, inclusiv moartea lui Marian, sora mai mică a lui Camille, când aceastea erau la școală.

Torturată de trecut și căutându-și refugiul în alcool, Camille reușește să se alăture detectivului Richard Willis și șefului poliției Vickery în căutarea unor piste care ar putea să ofere detalii despre cele două fete dispărute.

Citește mai multe articole despre HBO GO pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu