Raftul cu filme

Tot ce știm până acum despre sezonul al treilea din „Into the Badlands”

AMC, AMC International, seriale, special, sezonul al treilea din Into the Badlands, Into the Badlands
Imagine via AMC International / Into the Badlands

Ești curios când ajunge pe micile ecrane sezonul al treilea din Into the Badlands? Ei bine, postul AMC a făcut publice primele imagini din următorul sezon al serialului, producție proprie, „Into the Badlands”. A treia serie a poveștii despre arte marțiale, care se filmează momentan în Dublin, Irlanda, va avea premiera pe AMC în primăvara acestui an și va avea un număr de 16 episoade.

În primele fotografii din sezonul al treilea din Into the Badlands, făcute publice recent, apar protagonistul Daniel Wu, care îl joacă pe Sunny, Ally Ioannides, care o joacă pe Tilda, Emily Beecham (cunoscută pentru rolul din „Daphne”, peliculă care i-a adus o nominalizare la British Independent Film Award la categoria „cea mai bună actriță”), care este The Widow, dar și noii actori din poveste, Lorraine Toussaint, care este Cressida, și Babou Ceesay, care îl joacă pe Pilgrim.

Seria „Into the Badlands” este o poveste post-apocaliptică impresionantă din punct de vedere vizual, despre supraviețuire și putere într-o societate feudală a viitorului. În Statele Unite ale Americii, al doilea sezon s-a plasat ca rating între primele zece seriale de ficțiune pe posturile de cablu.

AMC, AMC International, seriale, special, sezonul al treilea din Into the Badlands, Into the Badlands
Imagine via AMC International / Into the Badlands

Sezonul al treilea din Into the Badlands îl plasează pe Sunny trăind izolat de lume, străduindu-se să aibă grijă singur de copilașul său, Henry, după moartea lui Veil. Dar când cel mic se îmbolnăvește în mod misterios, Sunny trebuie să plece, alături de Bajie, înapoi în Badlands, regiune destabilizată în urma conflicului dintre The Widow și Baronul Chau.

Acum că nu mai este sprijinită de Tilda sau Waldo, The Widow trebuie să își găsească aliați noi, precum Lydia și Nathaniel Moon, fostul regent care și-a pierdut mâna din cauza lui Sunny și Bajie, în sezonul al doilea. Dar când un lider nomad misterios pe nume Pilgrim sosește în Badlands, decis să reinstaureze civilizația Azra și să dea naștere unei noi ere a „păcii”, dușmanii de altădată trebuie să facă front comun, pentru a apăra această zonă.

Pe lângă Toussaint și Ceesay, din distribuția noului sezon mai fac parte Sherman Augustus din „Westworld”, Ella-Rae Smith din „Clique”, Lewis Tan din „Iron Fist” și Dean-Charles Chapman din „Game of Thrones”). Pe lângă Wu, Beecham și Ioannides, în poveste revin Aramis Knight („Ender’s Game”), Orla Brady din „Fringe” și Nick Frost din, care îl interpretează pe Bajie.

„Into the Badlands” este o producție AMC Studios, creată de producătorii executivi, showrunner-ii și scenariștii Alfred Gough și Miles Millar. Producători executivi sunt Stacey Sher, Michael Shamberg, ambii cu nominalizați la Oscar, David Dobkin, Stephen Fung, Michael Taylor și Daniel Wu.

Serialul „Into the Badlands” reprezintă una dintre cele mai populare producții ale AMC Studios, pe IMDb fiind apreciat cu o notă medie de 8,1 după voturile a peste 25.000 de persoane din lumea întreagă.

Citește mai multe articole despre seriale și posturile TV din România pe platforma Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu