Raftul cu filme

Netflix a confirmat sezonul al doilea pentru serialul „The Punisher”

sezonul al doilea pentru serialul The Punisher, The Punisher, seriale, Marvel, Netflix
Imagine via IMDb / The Punisher

Netflix, cea mai mare platformă de streaming online din lume, tocmai a confirmat sezonul al doilea pentru serialul The Punisher. Anunțul a fost făcut prin intermediul unui mesaj scurt publicat pe contul de Twitter al serialului; postarea se găsește aici. Vestea că „The Punisher” va avea un sezon secund vine la mai puțin de o lună de la lansarea primului, lansarea care a avut loc pe 17 noiembrie.

UPDATE: informația este confirmată de Variety, Deadline și The Verge.

The Punisher, sezonul al doilea pentru serialul The Punisher, seriale, Marvel, Netflix
Imagine via Twitter / The Punisher

Primul sezon din „The Punisher” a fost perceput diferit de critici, însă majoritatea fanilor universului Marvel au apreciat lansarea seriei, astfel că producția este apreciată de fani cu o notă medie de 8,9 pe pagina oficială de IMDb după votul a aproape 60.000 de persoane. Pelicula creată de Steve Lightfoot ocupă locul al 46-lea în topul celor mai bune seriale TV la momentul scrierii acestui articol, fiind clasat deasupra unor producții ca „Peaky Blinders”, „House M.D.” sau „Daredevil”.

Sezonul al doilea pentru serialul The Punisher nu are încă dată de lansare.

Actorul american Jon Bernthal joacă rolul justițiarului Frank Castle în producția creată de Marvel și distribuită de Netflix. Distribuția este compltă de nume ca Ebon Moss Bachrach, Ben Barnes și Jaime Ray Newman. În producția serialului s-au implicat companii ca ABC Studios, Disney ABC Domestic Television, Marvel Entertainment, Marvel Television, Netflix și Walt Disney Television, în timp ce distribuirea este asigurată de Netflix pe pltforma de streaming online.

Anunțul pentru sezonul al doilea pentru serialul The Punisher pare să vină pe fondul veștilor care anunță că Disney lucrează la crearea unui serviciu propriu de streaming online care va concura direct cu companii ca Netflix, Amazon, HBO GO și Hulu. Există confirmări care arată că Disney a încheiat o înțelegere cu Rian Johnson pentru crearea unei noi trilogii Star Wars. Mai mult de atât, Disney confirmă că se lucrează la o serie de seriale originale pentru viitoarea platformă.

Scrie un comentariu