Raftul cu filme

Netflix a confirmat sezonul al doilea pentru serialul „Altered Carbon”

sezonul al doilea din altered carbon, sezonul al doilea pentru serialul Altered Carbon, Altered Carbon, seriale Netflix, seriale, Netflix, streaming online
Imagine via Metro UK / Altered Carbon

Netflix, cea mai mare platformă de streaming online din lume, tocmai a confirmat sezonul al doilea pentru serialul Altered Carbon. Anunțul a fost făcut pe 14 decembrie 2017, iar reînnoirea seriei vine în contextul în care primul sezon nici nu a fost lansat. Zvonurile spun că anunțul vine ca urmare a tranzacției uriașe între Disney și 21st Century Fox, confirmată joi, dar și a acțiunilor tot mai hotărâte ale Disney de a crea o nouă platformă de streaming online la nivel internațional.

UPDATE: informația este confirmată de SpoilerTV și Production Weekly.

sezonul al doilea pentru serialul Altered Carbon, Altered Carbon, seriale Netflix, seriale, Netflix, streaming online
Imagine via SpoilerTV / Altered Carbon

Primul sezon din Altered Carbon urmează să fie lansat în anul 2018, pe 2 februarie. Cu două luni înainte de premiera serialului, Netflix confirmă reînnoirea producției science-fiction în care actorii Antonio Marziale, Chris Conner și Hiro Kanagawa joacă rolurile principale. Informația a fost publicată prima dată de Production Weekly, site-ul care a anunțat mult înainte de comunicatele de presă oficiale reînnoirile seriilor „House of Cards”, „Preacker” și „Better Call Saul”.

Conform informațiilor publicate de Production Weekly, lucrul la cel de-al doilea sezon sunt programate să înceapă în luna octombrie 2018, iar filmările se vor desfășura la Vancouver, în Canada.

Primul sezon din „Altered Carbon” va avea zece episoade, iar fiecare episod are o durată de 60 de minute. Ca și în cazul celui de-al doilea sezon, filmările pentru prima parte au fost realizat tot în Canada, la Vancouver. În producția seriei sunt implicate companii ca Mythology Entertainment și Skydance Television, iar de distribuție se ocupă Netflix la nivel internațional. ARRI Rental, Aion Art Gallery și Entertainment Partners Canada completează lista companiilor implicate.

Pelicula are la bază romanul semnat de Richard K. Morgan, care prezintă o acțiune plasată cu 300 de ani mai târziu, în viitor. Distribuția serialului „Altered Carbon” aduce pe ecrane actori ca Antonio Marziale, Chris Conner, Hiro Kanagawa, Kristin Lehman, Alika Autran, Teach Grant, Joel Kinnaman și Hayley Law.

Scrie un comentariu