Raftul cu filme

Sezonul al doilea din serialul italian „Elisa di Rivombrosa” se vede tot pe Prima TV

sezonul al doilea din serialul Elisa di Rivombrosa, Elisa di Rivombrosa, seriale italiene, seriale italienești, seriale Prima TV, Prima TV, seriale, telenovele
Imagine via tvzap.kataweb.it / Elisa di Rivombrosa

După ce s-a dovedit a fi un real succes pe micile ecrane, postul Prima TV a hotărât să difuzeze și sezonul al doilea din serialul Elisa di Rivombrosa. Conform informațiilor oferite de canalul românesc, producția italiană continuă cu sezonul secund începând cu data de 6 februarie 2018, de la orele 17:00. Telespectatorii pot vedea cum Elisa și Fabrizio își fac oficială relația prin căsătorie, urmând să aibă o fetiță, pe Agnese, nume pus după mama lui Fabrizio.

Însă lucrurile nu se vor dovedi a fi doar fericite în sezonul al doilea din serialul Elisa di Rivombrosa. Prevestiri sumbre ajung să întunece destinul familiei Ristori, iar moșia de la Rivombrosa va fi împovărată de datorii grele către persoane conduse de o dorință arzătoare pentru putere și avere. Elisa va fi prinsă într-o luptă fără de oprire pentru a încerca să găsească resursele de care are nevoie.

sezonul al doilea din serialul Elisa di Rivombrosa, Elisa di Rivombrosa, seriale italiene, seriale italienești, seriale Prima TV, Prima TV, seriale, telenovele
Imagine via tvzap.kataweb.it / Elisa di Rivombrosa

Producția originară din Italia a avut premiera pe 17 decembrie 2003 pe un canal italian, fiind difuzată între 2003 și 2005. Începând cu anul 2014, telenovela Elisa di Rivombrosa a fost difuzată în Germania, iar în Ungaria a fost adusă, începând cu anul 2014 de postul Film Cafe. Iar acum, în 2018, producția a ajuns și în România.

Telenovela italiană Elisa di Rivombrosa îi are în rolurile principale pe actorii Vittoria Puccini, Alessandro Preziosi și Antonella Fattori, iar distribuția este completată de nume ca Jane Alexander, Linda Batista, Kaspar Capparoni, Danilo Maria Valli, Marzia Ubaldi și Pierluigi Coppola.

Cu un buget estimat la 17 milioane de euro, Elisa di Rivombrosa a fost recompensată cu numeroase premii în Italia și respectă cu exactitate atmosfera din Italia anilor 1700. Serialul urmărește povestea de dragoste dintre Elisa, o tânără servitoare luată la castel ca damă de companie a contesei Ristori, și Fabrizio Ristori, fiul contesei. Din cauza diferențelor sociale și a intrigilor, Elisa este nevoită să înfrunte aversiunea clasei nobile.

Sezonul al doilea din serialul Elisa di Rivombrosa începe pe postul de televiziune Prima TV pe 6 februarie 2018, de la orele 17:00.

Citește mai multe articole despre telenovele, seriale și posturile TV care emit în țara noastră pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu