Raftul cu filme

Sezonul al doilea din „Search Party” este lăudat de critici și așteptat de public

Search Party, TNT, TNT România, seriale americane, seriale, posturi TV, sezonul al doilea din Search Party
Imagine via TNT / Search Party

Sezonul al doilea din Search Party (în traducere: „Căutări misterioase”) va debuta pe postul de televiziune TNT, care emite și în țara noastră, pe 20 februarie 2018, începând cu orele 22:00. Considerat de publicația The New Yorker a fi „plin de suspans și surprinzător”, serialul este „unul dintre cele mai bune ale anului 2016”, după cum l-a catalogat Entertainment Weekly. Sezonul al doilea din Search Party îi are în distribuție pe Alia Shawkat, Meredith Hagner, John Early și John Reynolds.

Personajul principal este Dory, interpretat de Alia Shawkat. Alături de Portia (Meredith Hagner), Elliott (John Early) şi Drew (John Reynolds) trebuie să facă faţă urmărilor căutării încheiate cu succes a colegei lor, Chantal (Clare McNulty). Pe măsură ce lucrurile evoluează relaţia dintre ei se deteriorează şi devine greu să aibă încredere că nimeni nu va descoperi secretul grupului.

Actrița Alia Shawkat este cunoscută pentru rolurile din serialele „State of Grace” (2001) şi „Arrested Development” (2003). A jucat cu George Clooney în „Three Kings” (1999), cu Martin Lawrence în „Rebound” (2005) şi cu Ellen Page în „Whip It” (2009). A fost şi producător al primului sezon al serialului „Search Party” şi a regizat un episod al producţiei „Sugar”. În 2018, a încheiat filmările pentru „Blaze”, regizat de Ethan Hawke, şi semnează scenariul comediei „Duck Butter”.

Search Party, TNT, TNT România, seriale americane, seriale, posturi TV, sezonul al doilea din Search Party
Imagine via IMDb / Search Party

John Early joacă rolul lui Elliot în „Search Party”. El este creatorul și protagonistul miniseriei „555” realizată pentru Vimeo. A scris, produs și regizat propriul episod din „The Characters” pentru Netflix, iar în lungmetrajul „The Disaster Artist”, al lui James Franco, i-a dat replica actriței Sharon Stone. Meredith Hagner interpretează rolul Portia, desemnat de revista Rolling Stone ca unul dintre cele mai bune 20 de personaje de televiziune din anul 2016.

Hagner joacă în serialul „Veep” pentru HBO și a apărut în producții precum „Men at work” și „Light Out”. În plus, a jucat în lungmetrajele „Folk Hero & Funny Guy”, de Jeff Grace, și „Hits”, de David Cross, prezentat la festivalul de la Sundance. John Reynolds este partenerul Aliei Shawkat în „Search Party” și este cunoscut și pentru rolurile din serialele „Stranger Things” și „The Characters”. În anul 2018 va putea fi văzut și în comedia „Most Likely to Murder”, regizată de Dan Gregor.

Scenariul serialului este scris şi regizat de Sarah-Violet Bliss şi Charles Rogers. Cei doi au lucrat împreună și pentru lungmetrajul „Fort Tilden”, premiat de juriul SXSW Film Festival 2014. Producători executivi sunt Sarah-Violet Bliss, Charles Rogers, Michael Showalter, Lilly Burns şi Tony Hernandez. Sezonul al doilea din Search Party este produs în studioul Tony Hernandez’s Jax Media, premiat pentru realizarea unor producţii de succes ca „Broad City” și „Inside Amy Schumer”.

Sezonul al doilea din Search Party este o comedie neagră filmată în New York, lansată în noiembrie 2016. Primul sezon poate fi urmărit integral pe canalul de YouTube al postului TNT. Cele zece episoade ale noului sezon vor fi difuzate de TNT în fiecare marți, de la 22:00.

Citește mai multe articole despre serialele difuzate în țara noastră pe platforma Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu