Raftul cu filme

Netflix anunță sezonul al doilea din Altered Carbon. Nume noi în distribuție

sezonul al doilea din altered carbon, sezonul al doilea pentru serialul Altered Carbon, Altered Carbon, seriale Netflix, seriale, Netflix, streaming online
Imagine via Metro UK / Altered Carbon

Platforma de streaming online Netflix, cea mai mare din lume în acest moment, a anunțat sezonul al doilea din Altered Carbon, serialul Sci-Fi și dramatic aducând nume noi în distribuție, dar și în cadrul echipei de producție. Conform unui comunicat de presă, Netflix și Skydance Television vor realiza noul sezon și noile episoade pentru serialul american Sci-Fi și dramatic.

Bazat pe romanele science-fiction scrise de Richard K. Morgan, Altered Carbon va avea parte de o schimbare majoră în distribuție. Actorul Joel Kinnaman, cel care interpreta rolul lui Tekeshi Kovacs, urmează să fie înlocuit, în sezonul al doilea din Altered Carbon, cu Anthony Mackie, cunoscut mai ales pentru rolurile din „Captain America: The Winter Soldier” (2014) și „The Hurt Locker” (2008).

Sezonul al doilea din Altered Carbon aduce schimbări și în echipa de producție a serialului, Laeta Kalogridis reluându-și rolul de producător executiv. Mai mult decât atât, Alison Schapker se alătură echipei în calitate de co-showrunner și producător executiv. David Ellison, Dana Goldberg și Marcy Ross vor fi producători pentru Skydance Television, iar James Middleton („Terminator”) se va număra printre producătorii executivi.

Conform celor de la Production Week, sezonul al doilea din Altered Carbon este programat să înceapă să fie produs în luna octombrie 2018, filmările urmând să aibă loc în Vancouver, Canada. Conform celor de la TV Addicted Blog, cel de-al doilea sezon ar urma să numere un total de opt episoade.

Cine este Anthony Mackie, noul nume din distribuție?

Actorul Anthony Mackie a terminat Școala de Actorie Juilliard și a fost descoperit după ce a primit recenzii foarte bune pentru interpretarea rolului lui Tupac Shakur în spectacolul „Up Against the Wind”. La scurt timp, Anthony Mackie și-a făcut debutul în film, în „8 Mile”, unde a interpretat rolul lui Papa Doc. În anul 2009, actorul a jucat rolul sergentului Sanborn în „The Hurt Locker” și rolul lui Tupac Shakur în „Notorious”.

Anthony Mackie a mai făcut parte și din distribuția filmului „All the Way”, în regia lui Jay Roach, unde l-a interpretat pe Martin Luther King Junior, alături de Bryan Cranston, în rolul lui Lyndon Johnson. Anthony Mackie face parte și din familia Marvel, acesta jucând rolul lui Sam Wilson în „Captain America: The Winter Soldier”, „Avengers: Age of Ultron”, „Ant-Man”, „Captain America: Civil War” și „Avengers: Infinity War”.

Actorul a mai apărut în „Million Dollar Baby”, „Brother to Brother”, „Shelter”, „Pain & Gain”, „The Adjustment Bureau” și „The Night Before”. În curând, va mai putea fi urmărit în „The Hate U Give”, un lungmetraj bazat pe romanul lui Angie Thomas, care va fi lansat în luna octombrie 2018.

Articol documentat cu informații via Netflix, Variety și TV Addicted Blog

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu