Raftul cu filme

ABC a confirmat sezonul 7 din „Agents of SHIELD”. Când apare și ce știm până acum?

Agents of S.H.I.E.L.D., sezonul 7 din Agents of Shield, Agents of Shield, Marvel, ABC, seriale, seriale americane
Imagine via IMDb / Agents of S.H.I.E.L.D.

Postul american de televiziune ABC a anunțat reînnoirea unui nou serial din grila de programe. Astfel, conducerea postului TV a confirmat oficial sezonul 7 din Agents of SHIELD, serialul de acțiune și aventură realizat în colaborare cu cei de la Marvel. Confirmarea celui de-al șaptelea sezon vine în contextul în care sezonul al șaselea urmează să apară cândva în anul 2019.

Serialul american produs de Marvel Television îi are în distribuție pe Ming-Na în rolul agentului Melinda May, pe Chloe Bennet în rolul lui Daisy Johnson, pe Iain de Caestecker în rolul agentului Leo Fitz, pe Elizabeth Henstridge în rolul agentului Jemma Simmons, pe Henry Simmons în rolul agentului Alphonso MacKenzie și pe Natalia Cordova Buckley în rolul Elenei Rodriguez.

Serialul „Agents of SHIELD” este creat de Joss Whedon, Jed Whedon și Maurissa Tancharoen, cei trei fiind și producători executivi, alături de Jeffrey Bell, Jeph Loeb și Jim Chory. The series is produced by ABC Studios and Marvel Television. Serialul „Agents of SHIELD” este creat de ABC Studios și Marvel Television.

În ultima perioadă, tot mai multe voci erau pesimiste în legătură cu viitorul producțiilor dezvoltate de Marvel Television cu cei de la ABC Studios și postul de televiziune ABC în contextul viitorului serviciu de streaming online Disney Plus. Planurile lansării acestui serviciu au dus la anularea unor show-uri ca „Agent Carter” și „The Inhumans”, distribuite de ABC, dar și a altora distribuite de Netflix.

Câte episoade va avea sezonul 7 din Agents of SHIELD?

Momentan nu au fost făcute confirmări pe această temă, însă putem ghici un număr pe baza celorlalte cinci sezoane lansate până în momentul de față. Fiecare dintre cele cinci sezoane anterioare au numărat câte 22 de episoade, ceea ce ne duce cu gândul că sezonul al șaselea, dar și cel de-al șaptelea, vor aduce același număr de episoade pentru fanii din toată lumea.

Când va apărea sezonul 7 din Agents of SHIELD?

Nici despre acest subiect nu a fost făcut niciun anunț oficial. Trebuie să ne gândim că momentan se așteaptă lansarea celui de-al șaselea sezon cândva în anul 2019, ceea ce înseamnă că sezonul 7 din Agents of SHIELD va apărea cel mai curând la începutul anului 2020.

Citește mai multe articole despre seriale americane pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu