Raftul cu filme

VIDEO. Netflix a confirmat sezonul 5 din Lucifer. Când apare și ce știm până acum?

Lucifer, Netflix, sezonul 5 din Lucifer
Imagine via Lucifer Writers Room / Lucifer

Anulat la mijlocul lunii mai 2018, serialul american „Lucifer” a fost dorit de cele mai importante trei platforme de streaming online din SUA, și anume Netflix, Hulu și Amazon Prime Video. Într-un final, producția a fost cumpărată de Netflix și continuată cu sezonul al patrulea, apărut în aprilie 2019. La două luni diferență, Netflix a confirmat oficial sezonul 5 din Lucifer, care urmează să apară online.

Vestea că sezonul 5 din Lucifer a fost confirmat oficial a fost publicată prima dată pe platforma online TV Line, care îi citează pe Joe Henderson și Ildy Modrovich, co-showrunners ai seriei americane: „We are so incredibly thankful to Netflix for resurrecting our show last season and now letting us finish the story of Lucifer on our terms. Most importantly, we want to thank the fans for their incredible passion and support. The best is yet to come”, afirmă cele două persoane.

Cum te-am obișnuit deja, Raftul cu filme îți prezintă toate detaliile pe care trebuie să le știi despre sezoanele noi ale celor mai importante seriale existente pe piață, iar acum a venit timpul să vorbim despre sezonul 5 din Lucifer. Iată tot ceea ce știm până acum despre noul și ultimul sezon al producției americane.

Sinopsis pentru sezonul 5 din Lucifer

Aceste detalii vor fi completate în momentul în care vor apărea oficial.

Numărul de episoade pentru sezonul 5 din Lucifer

Un articol publicat de TV Line arată că sezonul al cincilea al serialului „Lucifer” va avea un total de 16 episoade. În primă instanță, platforma de streaming online Netflix a confirmat că sezonul va avea același număr de episoade ca și sezonul al patrulea, adică un total de zece episoade, însă surpriza plăcută este că au ales să extindă sezonul cu încă 60%, până la un total de 16 episoade.

Conform datelor publice de IMDb, primul sezon al serialului „Lucifer” a numărat un total de 13 episoade, în timp ce al doilea sezon a beneficiat de 18 episoade. Cel de-al treilea sezon și ultimul produs de postul american de televiziune FOX a avut un total de 24 de episoade, plus alte două episoade bonus din partea FOX.

Numele de episoade din sezonul 5 din Lucifer

Iată care sunt numele complete ale celor 16 episoade din sezonul 5 din Lucifer, conform datelor publicate pe platformele online IMDb și Wikipedia, dar și pe contul Lucifer Writers Room de pe Twitter. Iată toate titlurile:

Sezonul 5, episodul 01 – Really Sad Devil Guy
Sezonul 5, episodul 02 – Lucifer! Lucifer! Lucifer!
Sezonul 5, episodul 03 – Diablo!
Sezonul 5, episodul 04 – It Never Ends Well for the Chicken

Sezonul 5, episodul 05 – acest titlu nu este disponibil momentan
Sezonul 5, episodul 06 – acest titlu nu este disponibil momentan
Sezonul 5, episodul 07 – acest titlu nu este disponibil momentan
Sezonul 5, episodul 08 – acest titlu nu este disponibil momentan

Sezonul 5, episodul 09 – acest titlu nu este disponibil momentan
Sezonul 5, episodul 10 – acest titlu nu este disponibil momentan
Sezonul 5, episodul 11 – acest titlu nu este disponibil momentan
Sezonul 5, episodul 12 – acest titlu nu este disponibil momentan

Sezonul 5, episodul 13 – acest titlu nu este disponibil momentan
Sezonul 5, episodul 14 – acest titlu nu este disponibil momentan
Sezonul 5, episodul 15 – acest titlu nu este disponibil momentan
Sezonul 5, episodul 16 – acest titlu nu este disponibil momentan

Cine a scris scenariul și cine regizează episoadele

Primul episod din sezonul 5 din Lucifer este scris de Jason Ning și regizat de Eagle Egilsson, în timp ce episodul al doilea este scris de Ildy Modrovich și regizat de Sherwin Shilati. Cel de-al treilea episod este scris de Mike Costa și regizat de Claudia Yarmy, în timp ce episodul cu numărul patru este scris de Aiyana White și regizat de Viet Nguyen. Alte noi detalii vor fi completate în momentul în care vor apărea.

Distribuția și nume noi de actori în sezonul al cincilea

Suntem aproape siguri că în sezonul 5 din Lucifer ne vom bucura de prezența unor nume ca Tom Ellis, Lauren German și Kevin Alejandro, alături de D. B. Woodside, Lesley Ann Brandt, Scarlette Estevez, Rachael Harris și Aimee Garcia, dar și de Inbar Lavi, Vinessa Vidotto și Graham McTavish.

Serialul american „Lucifer” este produs de Warner Bros. Television în asociație cu Jerry Bruckheimer Television și este bazat pe personajele create de Neil Gaiman, Sam Kieth și Mike Dringenberg din partea DC Entertainment. Tom Kapinos a adaptat serialul „Lucifer” pentru postul american de televiziune FOX.

Serialul american este produs de Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman, Joe Henderson, Ildy Modrovich, Sheri Elwood și Kristie Anne Reed.

Când apare sezonul 5 din serialul Lucifer

Până în momentul de față, platforma de streaming online Netflix nu a făcut niciun anunț oficial cu privire la data premierei pentru sezonul 5 din Lucifer. Având în vedere că sezonul 4 a apărut online în luna aprilie 2019, ne putem aștepta ca ultimul sezon să aibă premiera în lunile aprilie sau mai 2020.

Trailer oficial, clipuri sneak peek și alte videoclipuri

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu