Raftul cu filme

VIDEO. Netflix a confirmat sezonul 5 din Lucifer. Când apare și ce știm până acum?

Lucifer, Netflix, sezonul 5 din Lucifer
Imagine via Lucifer Writers Room / Lucifer

Anulat la mijlocul lunii mai 2018, serialul american „Lucifer” a fost dorit de cele mai importante trei platforme de streaming online din SUA, și anume Netflix, Hulu și Amazon Prime Video. Într-un final, producția a fost cumpărată de Netflix și continuată cu sezonul al patrulea, apărut în aprilie 2019. La două luni diferență, Netflix a confirmat oficial sezonul 5 din Lucifer, care urmează să apară online.

Vestea că sezonul 5 din Lucifer a fost confirmat oficial a fost publicată prima dată pe platforma online TV Line, care îi citează pe Joe Henderson și Ildy Modrovich, showrunners ai seriei americane: „We are so incredibly thankful to Netflix for resurrecting our show last season and now letting us finish the story of Lucifer on our terms. Most importantly, we want to thank the fans for their incredible passion and support. The best is yet to come”, afirmă cele două persoane.

Cum te-am obișnuit deja, Raftul cu filme îți prezintă toate detaliile pe care trebuie să le știi despre sezoanele noi ale celor mai importante seriale existente pe piață, iar acum a venit timpul să vorbim despre sezonul 5 din Lucifer. Iată tot ceea ce știm până acum despre noul sezon al producției americane.

Numărul de episoade pentru sezonul 5 din Lucifer

Un articol publicat de TV Line arată că sezonul al cincilea al serialului „Lucifer” va avea un total de 16 episoade. În primă instanță, platforma de streaming online Netflix a confirmat că sezonul va avea același număr de episoade ca și sezonul al patrulea, adică un total de zece episoade, însă surpriza plăcută este că au ales să extindă sezonul cu alte șase, până la un total de 16 episoade.

Conform datelor publice de IMDb, primul sezon al serialului „Lucifer” a numărat un total de 13 episoade, în timp ce al doilea sezon a beneficiat de 18 episoade. Cel de-al treilea sezon și ultimul produs de postul american de televiziune FOX a avut un total de 24 de episoade, plus alte două episoade bonus din partea FOX.

Numele episoadelor din sezonul 5 din Lucifer, partea I

Iată care sunt numele celor 8 episoade din sezonul 5 din Lucifer, partea întâi, conform datelor publicate pe platformele online IMDb și Wikipedia, dar și pe contul Lucifer Writers Room de pe Twitter. Iată toate titlurile disponibile:

Sezonul 5, episodul 01 – Really Sad Devil Guy
Sezonul 5, episodul 02 – Lucifer! Lucifer! Lucifer!
Sezonul 5, episodul 03 – Diablo!
Sezonul 5, episodul 04 – It Never Ends Well for the Chicken

Sezonul 5, episodul 05 – Detective Amenadiel
Sezonul 5, episodul 06 – BluBallz
Sezonul 5, episodul 07 – Our Mojo
Sezonul 5, episodul 08 – Spoiler Alert

Numele episoadelor din sezonul 5 din Lucifer, partea II

Iată care sunt numele celor 8 episoade din sezonul 5 din Lucifer, partea a doua, conform datelor publicate pe platformele online IMDb și Wikipedia, dar și pe contul Lucifer Writers Room de pe Twitter. Iată toate titlurile disponibile:

Sezonul 5, episodul 09 – Family Dinner
Sezonul 5, episodul 10 – Bloody Celestial Karaoke Jam
Sezonul 5, episodul 11 – Resting Devil Face
Sezonul 5, episodul 12 – Daniel Espinoza: Naked and Afraid

Sezonul 5, episodul 13 – A Little Harmless Stalking
Sezonul 5, episodul 14 – Nothing Lasts Forever
Sezonul 5, episodul 15 – Is This Really How It’s Going To End?
Sezonul 5, episodul 16 – A Chance At a Happy Ending

Cine a scris scenariul și cine regizează episoadele

Primul episod din sezonul 5 din Lucifer este scris de Jason Ning și regizat de Eagle Egilsson, în timp ce episodul al doilea este scris de Ildy Modrovich și regizat de Sherwin Shilati. Cel de-al treilea episod este scris de Mike Costa și regizat de Claudia Yarmy, în timp ce episodul cu numărul patru este scris de Aiyana White și regizat de Viet Nguyen. Detaliile vor fi completate în momentul în care vor apărea.

Distribuția și nume noi de actori în sezonul al cincilea

Suntem aproape siguri că în sezonul 5 din Lucifer ne vom bucura de prezența unor nume ca Tom Ellis, Lauren German și Kevin Alejandro, alături de D. B. Woodside, Lesley Ann Brandt, Scarlette Estevez, Rachael Harris și Aimee Garcia, dar și de Inbar Lavi, Vinessa Vidotto și Graham McTavish.

Produs de Warner Bros. Television, în asociație cu Jerry Bruckheimer Television, serialul este bazat pe personajele create de Neil Gaiman, Sam Kieth și Mike Dringenberg (DC Entertainment). Tom Kapinos a adaptat scenariul pentru postul american de televiziune FOX. Serialul este produs de Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman, Joe Henderson, Ildy Modrovich, Sheri Elwood și Kristie Anne Reed.

Când apare sezonul 5 din serialul Lucifer?

Conform unui anunț oficial făcut de reprezentanți ai platformei de streaming online Netflix, sezonul 5 din Lucifer va avea premiera în două părți, fiecare de câte opt episoade. Astfel, prima parte a noului sezon va avea premiera în România, pe platforma de streaming online Netflix, pe data de 21 august 2020.

Trailer oficial, clipuri sneak peek și alte videoclipuri

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

3 comentarii