Raftul cu filme

DIVA anunță că difuzează sezonul 5 din „Castle”, serialul american cu Stana Katic

DIVA, Castle, sezonul 5 din Castle, seriale la TV, seriale
Imagine via DIVA / Castle

Postul DIVA, care este prezent și în țara noastră, anunță difuzarea pentru sezonul 5 din Castle, serialul american lansat în anul 2009. Producția americană „Castle” îi are în rolurile principale pe actorii Nathan Fillion și Stana Katic. Postul DIVA anunță că sezonul al cincilea are premiera pe 9 octombrie 2018, de la ora 20:00.

CITEȘTE ȘI: Sezonul 4 din serialul american „Castle” se vede pe postul DIVA

Sezonul 5 din Castle are premiera pe 9 octombrie 2018, de la ora 22:00, urmând să fie difuzat de luni până vineri, de la ora 19:00.

Serialul american „Castle”, realizat între anii 2009 și 2016 a fost nominalizat de patru ori la premiile Emmy și a câștigat cinci premii People Choise Awards în Statele Unite ale Americii. Producția creată de Andrew W. Marlowe spune povestea cunoscutului scriitor Richard Castle, un bărbat divorțat care își crește singur fiica adolescentă și se aliază cu Kate Beckett, un detectiv inteligent, dar și agresiv, care ține o anchetă sub atentă supraveghere.

Chiar dacă, inițial se ciocnesc, în scurt timp apar și altfel de scântei, conducându-i spre pericol și puțin romantism pe măsură ce Castle se oferă să o ajute în cadrul investigațiilor. Castle și Beckett cedează, în sfârșit, în fața sentimentelor reciproce în așteptatul final al sezonului al patrulea.

Sezonul 5 din Castle ne duce în dimineața de după, atunci când amândoi au multe întrebări despre relație. A fost doar o aventură de o noapte? Sunt un cuplu? Va schimba asta relația profesională dintre ei? Comedia și conflictele ating noi limite în timp ce acești doi investigatori experimentează noul lor stil de viață.

Urmărește sezonul 5 din Castle pe postul DIVA, premiera având loc pe data de 9 octombrie 2018, de la 20:00. Serialul se vede de luni până vineri, de la 19:00.

Citește mai multe articole despre seriale americane pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră oficială de Facebook, dar și conturile oficiale de YouTube și Instagram pentru mai multe noutăți.

Un comentariu