Raftul cu filme

UPDATE. Sezonul 5 din serialul „Black Mirror”. Când apare și ce știm până acum?

sezonul 5 al serialului Black Mirror, Black Mirror, sezonul 5 Black Mirror, Netflix
Imagine via IMDb / serialul Black Mirror

Răbdarea este o virtute, dar o poți tempera ușor atunci când ai confirmarea că „Black Mirror” revine, spun cei de la Netflix, care pe 5 martie 2018 au anunțat oficial că sezonul 5 al serialului Black Mirror a intrat în producție și urmează să apară pe platforma de streaming online. La mijlocul lunii mai 2019, Netflix a revenit cu informații proaspete despre noul sezon al celebrului serial britanic, iar în cele ce urmează le discutăm pe fiecare în parte.

Introducere pentru sezonul 5 al serialului Black Mirror

Serialul britanic „Black Mirror”, în traducere „Oglinda Neagră”, lansat în anul 2011, este o antologie care pătrunde în nesiguranța colectivă legată de lumea modernă, în care fiecare episod reprezintă o poveste inteligentă, plină de suspans, care explorează teme ale tehno-paranoiei contemporane și care conduce spre concluzii de cele mai multe ori tulburătoare și de neuitat.

Tehnologia a schimbat, fără îndoială, toate aspectele vieții noastre de zi cu zi. În fiecare casă, pe fiecare birou, în fiecare mână de om există un ecran cu plasmă, un monitor sau un telefon inteligent, o oglindă neagră prin care se reflectă către noi existența noastră din secolul 21.

Numărul de episoade pentru sezonul 5 din Black Mirror

Conform informațiilor oficiale prezentate de către platforma de streaming online Netflix la mijlocul lunii mai 2019, sezonul 5 al serialului Black Mirror va număra un total de trei episoade, fără ca vreuna dintre cele trei povești să aibă legătură cu celelalte două. Înainte de apariția noilor detalii, presa din Statele Unite ale Americii estima că noul sezon ar fi urmat să aibă cel mult șase noi episoade.

Nume de episoade pentru sezonul 5 din Black Mirror

Un comunicat de presă emis recent de către cei de la Netflix a prezentat numele celor trei noi episoade din sezonul al cincilea al serialului. Iată care sunt titlurile:

Sezonul 5, episodul 01 – Smithereens
Sezonul 5, episodul 02 – Rachel, Jack and Ashley, Too
Sezonul 5, episodul 03 – Striking Vipers

Smithereens – Un șofer de taxi cu un plan personal ajunge în centrul atenției într-o zi în care totul scapă de sub control.

Rachel, Jack and Ashley, Too – O adolescentă timidă își dorește să ajungă mai aproape de vedeta ei pop favorită, a cărei viață aparent perfectă nu este așa de roz precum pare.

Striking Vipers – Doi foști colegi de facultate care nu mai țin legătura se reîntâlnesc peste ani și provoacă o serie de evenimente care le schimbă viața pentru totdeauna.

Distribuția și nume noi de actori în sezonul 5

Tot dintr-un comunicat oficial al celor de la Netflix, emis în luna mai 2019, aflăm numele actorilor care formează distribuția pentru sezonul 5 al serialului Black Mirror, iar surprizele, credem noi, sunt cel puțin plăcute. Astfel, din distribuția noului sezon fac parte, printre alții, actori ca Anthony Mackie, Miley Cyrus, Yahya Abdul Mateen, Topher Grace, Damson Idris, Andrew Scott, Nicole Beharie, Pom Klementieff, Angourie Rice, Madison Davenport și Ludi Lin.

Când apare sezonul 5 al serialului Black Mirror

Platforma de streaming online Netflix a anunțat recent, prin intermediul unui comunicat de presă oficial remis către Raftul cu filme, că data de lansare pentru sezonul 5 al serialului Black Mirror va fi ziua de miercuri, 5 iunie 2019. Cele trei episoade care formează noul sezon vor fi disponibile pentru vizionare exclusiv pe platforma online a celor de la Netflix.

Trailer oficial, clipuri sneak peek și alte videoclipuri

Citește mai multe articole despre platforma de streaming online Netflix, dar și articole despre streaming online pe Raftul cu Filme. Urmărește pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu