Raftul cu filme

Sezonul 4 din serialul „Castle” se vede pe postul DIVA

DIVA, posturi TV, seriale, seriale americane, Castle, sezonul 4 din serialul Castle
Imagine via DIVA / Castle

Postul de televiziune DIVA, care emite oficial și în România, anunță că va difuza sezonul 4 din serialul Castle. Canalul TV anunță difuzarea a câte două episoade din noul sezon în fiecare seară, de luni și până vineri, de la ora 19:00. Conform unui comunicat de presă remis Raftul cu Filme, sezonul 4 din serialul Castle va fi difuzat începând cu data de 24 septembrie 2018.

Serialul american „Castle”, realizat între anii 2009 și 2016 a fost nominalizat de patru ori la premiile Emmy și a câștigat cinci premii People Choise Awards în Statele Unite ale Americii. Producția creată de Andrew W. Marlowe spune povestea cunoscutului scriitor Richard Castle, un bărbat divorțat care își crește singur fiica adolescentă și se aliază cu Kate Beckett, un detectiv inteligent, dar și agresiv, care ține o anchetă sub atentă supraveghere.

Chiar dacă inițial se ciocnesc și nu se înțeleg prea bine, în scurt timp apar și altfel de scântei, conducându-i spre pericol și puțin romantism pe măsură ce Castle se oferă să o ajute în cadrul investigațiilor. În primul episod din sezonul 4 din serialul Castle Beckett luptă pentru viața ei după un schimb de focuri, iar căpitanul Victoria Gates, cunoscută pentru respectarea strictă a regulamentului, preia conducerea circumscripției 12.

Chiar dacă, din principiu, nu este de acord în privința colaborării detectivilor cu Castle, găsește metode să îl tolereze. Un alt episod aduce în atenție un caz bizar, și anume o dubă dispărută, o piscină plină de sânge și focuri de armă, toate sunt indiciile unei crime, dar un element esențial lipsește, victima.

Premiera pentru sezonul 4 din serialul Castle are loc pe 24 septembrie 2018, pe postul de televiziune DIVA, atunci când vor fi difuzate primele două episoade ale producției americane, de la ora 21:00.

Citește mai multe articole despre seriale americane pe Raftul cu Filme. Urmărește pagina noastră de Facebook, dar și conturile de YouTube și Instagram.

Scrie un comentariu