Raftul cu filme

VIDEO. Netflix a confirmat sezonul 4 din Riverdale. Când apare și ce știm până acum?

sezonul 4 din Riverdale, Riverdale, serialul Riverdale, Riverdale pe Netflix
Imagine via IMDb / Riverdale

Platforma de streaming online Netflix a anunțat, în cadrul listei de noutăți pentru luna octombrie 2019, că va oferi pentru vizionare și sezonul 4 din Riverdale, serialul cu adolescenți produs și difuzat de postul american de televiziune The CW. Pelicula este produsă de CBS Television Studios, în colaborare cu Warner Bros. Television și Archie Comics Publications, fiind distribuită de cei de la Netflix.

Raftul cu filme îți prezintă cele mai recente noutăți legale de sezonul 4 din Riverdale, distribuția noului sezon, numele noi de actori care vor apărea, data de lansare, alături de trailer, alte clipuri video, dar și de lista completă de nume ale episoadelor noi. Iată tot ceea ce știm până în momentul de față despre sezon.

Sinopsis pentru sezonul 4 din Riverdale

Sezonul al patrulea al producției americane cu adolescenți va continua povestea liceenilor din Riverdale, care încearcă să își continue viața după Gargoyle King și Ferma. Hermione este arestată pentru tentativa de omor asupra lui Hiram Lodge, Betty îl întâlnește pe fratele său, iar Penelope scapă după ce îl ucide pe Hal.

Ultimul episod din sezonul al treilea din „Riverdale” a arătat un flashback cu Archie, Veronica și Betty lângă o baltă de sânge, iar Betty decide ca fiecare să meargă pe drumuri separate pentru a scăpa de orice acuzații.

Numărul de episoade pentru sezonul 4 din Riverdale

Postul american de televiziune The CW a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, că numărul total de episoade pentru sezonul 4 din Riverdale va fi același ca și pentru sezoanele 2 și 3, adică va avea un total de 22 de episoade.

Conform informațiilor disponibile pe platformele IMDb și Wikipedia, sezonul întâi a numărat un total de 13 episoade, sezonul al doilea a numărat un total de 22 de episoade, iar sezonul al treilea a numărat un total de 22 de episoade.

Numele de episoade din sezonul 4 din Riverdale

Iată care sunt numele complete ale celor 22 de episoade din sezonul 4 din Riverdale, conform datelor publicate pe platformele online IMDb și Wikipedia, dar și pe contul Riverdale Writers Room de pe Twitter. Iată toate titlurile sezonului:

Sezonul 4, episodul 01 – In Memoriam
Sezonul 4, episodul 02 – Fast Times at Riverdale High
Sezonul 4, episodul 03 – Dog Day Afternoon
Sezonul 4, episodul 04 – Halloween
Sezonul 4, episodul 05 – Witness for the Prosecution

Sezonul 4, episodul 06 – Hereditary
Sezonul 4, episodul 07 – The Ice Storm
Sezonul 4, episodul 08 – acest titlu nu este disponibil momentan
Sezonul 4, episodul 09 – acest titlu nu este disponibil momentan
Sezonul 4, episodul 10 – acest titlu nu este disponibil momentan

Sezonul 4, episodul 11 – acest titlu nu este disponibil momentan
Sezonul 4, episodul 12 – acest titlu nu este disponibil momentan
Sezonul 4, episodul 13 – acest titlu nu este disponibil momentan
Sezonul 4, episodul 14 – acest titlu nu este disponibil momentan
Sezonul 4, episodul 15 – acest titlu nu este disponibil momentan

Sezonul 4, episodul 16 – acest titlu nu este disponibil momentan
Sezonul 4, episodul 17 – acest titlu nu este disponibil momentan
Sezonul 4, episodul 18 – acest titlu nu este disponibil momentan
Sezonul 4, episodul 19 – acest titlu nu este disponibil momentan
Sezonul 4, episodul 20 – acest titlu nu este disponibil momentan

Sezonul 4, episodul 21 – acest titlu nu este disponibil momentan
Sezonul 4, episodul 22 – acest titlu nu este disponibil momentan

Cine a scris scenariul și cine regizează episoadele

Primul episod este regizat de Gabriel Correa și scris de Roberto Aguirre Sacasa în timp ce episodul al doilea este scris de Roberto Aguirre Sacasa. Episodul al treilea este regizat de Gregory Smith și scris de Roberto Aguirre Sacasa și Ace Hasan, iar episodul al patrulea este regizat de Erin Feeley și scris de Roberto Aguirre Sacasa.

Episodul al cincilea este regizat de Harry Jierjian și scris de Roberto Aguirre Sacasa și Devon Turner. Episodul al șaselea este regizat de Gabriel Correa și scris de Roberto Aguirre Sacasa, în timp ce episodul al șaptelea este regizat de Alex Pillai și scris de Roberto Aguirre Sacasa.

Distribuția și nume noi de actori în sezonul 4

Din distribuția serialului american „Riverdale” fac parte, printre alții, actori ca K. J. Apa, Lili Reinhart, Camila Mendes, Cole Sprouse, Casey Cott, Madelaine Petsch, Madchen Amick, Marisol Nichols, Skeet Ulrich, Mark Consuelos, Luke Perry, Vanessa Morgan, Ashleigh Murray, Charles Melton, Martin Cummins, Nathalie Boltt, Lochlyn Munro, Alvin Sanders, Drew Ray Tanner și Jordan Connor.

Platforma Comic Book (comicbook.com) a anunțat că actorul Sam Witwer se alătură distribuției în sezonul 4 din Riverdale, care va juca rolul lui Mr. Chipping, un profesor de la o școală din apropierea orașului Riverdale, acolo unde va fi trimis Jughead Jones după ce va primi o bursă.

Când apare sezonul 4 din serialul Riverdale

Conform unui comunicat de presă emis de postul american de televiziune The CW, sezonul 4 din Riverdale va avea premiera în ziua de miercuri, 9 octombrie 2019, în Statele Unite ale Americii. La o zi distanță, pe data de 10 octombrie 2019, noul sezon va putea fi urmărit oficial și în România pe platforma celor de la Netflix.

Trailer oficial, clipuri sneak peek și alte videoclipuri

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu