Raftul cu filme

Netflix a anunțat oficial sezonul 4 din „Lucifer”. Când apare și ce știm până acum?

sezonul 4 din lucifer, continuarea serialului Lucifer, FOX va difuza două episoade bonus pentru serialul Lucifer, Lucifer, FOX
Imagine via IMDb / Lucifer

Anulat la mijlocul lunii mai 2018, serialul a fost vânat de cele trei platforme de streaming online din Statele Unite ale Americii, Netflix, Amazon și Hulu. Fără nicio ofertă clară din partea vreunei televiziuni americane, bătălia pentru continuarea producției a fost câștigată, într-un final, de către cei de la Netflix, serialul fiind reînnoit, iar sezonul 4 din Lucifer urmând să apară exclusiv în mediul online.

Anunțul făcut de Netflix, prin care se anunța preluarea și continuarea producției, a fost făcut pe 15 iunie 2018, dată la care putem spune că a început oficial așteptarea, dar și interesul pentru orice informație legată de sezonul 4 din Lucifer. Din dorința de a reveni asupra subiectului, am căutat o serie de informații utile, iar astăzi iată că putem publica un articol despre sezonul 4 din Lucifer.

Cine rămâne în distribuție pentru sezonul al patrulea din Lucifer?

Fără vreun anunț oficial din partea celor de la Netflix, la această întrebare putem răspunde doar dacă ne uităm peste reacțiile membrilor echipei din mediul online. Judecând postările actorilor, scenaristului și regizorului de pe Facebook și Twitter, putem fi aproape siguri că în sezonul 4 din Lucifer ne vom bucura de prezența unor nume ca Tom Ellis, Lauren German și Kevin Alejandro, alături de D. B. Woodside, Lesley Ann Brandt, Scarlette Estevez, Rachael Harris și Aimee Garcia, dar și de Inbar Lavi și Graham McTavish (anunțați oficial de Netflix).

Ce roluri vor juca noii actori intrați în distribuție serialului Lucifer?

Până în momentul de față avem trei nume noi pe lista de actori pe care îi vom putea urmări în sezonul 4 din Lucifer, fiind vorba de Inbar Lavi, Vinessa Vidotto și Graham McTavish. Însă care sunt rolurile pe care aceștia le vor interpreta în noul sezon al serialului proaspăt achiziționat de platforma de streaming online Netflix?

Inbar Lavi, cunoscută pentru „The Last Witch Hunter”, va juca rolul Evei, ca urmare a apariției Sfinților Părinți în aventura lui Lucifer pe pământ;

Graham McTavish, cunoscut pentru lungmetrajul de aventură „The Hobbit: An Unexpected Journey”, va juca rolul preotului Kinley (Father Kinley);

Vinessa Vidotto, cunoscută pentru rolul din „Piper in the Woods”, a fost confirmată în distribuția pentru sezonul al patrulea. Actrița va juca rolul lui Remiel, una dintre surorile îndepărtate ale lui Lucifer.

Câte episoade va avea sezonul 4 din Lucifer?

Dacă este să ne luăm după presa din domeniu din Statele Unite ale Americii, sezonul 4 din Lucifer va avea un total de zece episoade, numele primelor nouă episoade fiind stabilite deja. Conform contului Lucifer Writers Room de pe Twitter, primul episod va purta numele de „Everything’s Okay”, în timp ce episodul al doilea se va numi „Somebody’s Been Reading Dante’s Inferno”, conform IMDb.

Episodul al treilea va purta numele de „O, Ye Of Little Faith, Father”, în timp ce episodul al patrulea se va numi „All About Eve”. Episodul al cincilea va purta numele de „Expire Erect”, iar episodul al șaselea se va numi „Orgy Pants To Work”. Episodul al șaptelea a fost botezat cu numele „Devil Is As Devil Does”, în timp ce episodul al optulea se numește „Super Bad Boyfriend”.

Cât despre episodul al nouălea, acesta se va numi „Save Lucifer”. Ultimul episod din sezonul al patrulea va purta numele „King of Hell?”, fiind scris de Ildy Modrovich și regizat de Eagle Egilsson.

Cine scrie scenariul și cine regizează sezonul al patrulea?

Ca și până acum, cele mai importante două nume din echipa de producție pentru sezonul al patrulea rămân aceleași cu care ne-am obișnuit încă de când a apărut Lucifer, însă nu vor fi singurele. Scenariul pentru primul episod din noul sezon este scris de Joe Henderson, iar de regie se ocupă Sherwin Shilati. Legat de episodul al doilea, acesta este scris de Ildy Modrovich și regizat de Sam Hill.

Episodul al treilea este scris de Jason Ning și regizat de Jessika Borsiczky, în timp ce episodul al patrulea este scris de Chris Rafferty și regizat de Sherwin Shilati. Scenariul pentru cel de-al cincilea episod este scris de Mike Costa și regizat de Viet Nguyen, iar scenariul pentru episodul al șaselea este scris de Aiyana White și regizat de Louis Milito. Cel de-al șaptelea episod este regizat de Richard Speight Junior după un scenariu scris de Jen Graham Imada. Episodul cu numărul opt este scris de Jason Ning și regizat de Claudia Yarmy.

Cât despre episodul al nouălea, acesta este scris de Joe Henderson și regizat de Lisa Demaine. Ultimul episod din sezonul al patrulea va purta numele „King of Hell?”, fiind scris de Ildy Modrovich și regizat de Eagle Egilsson.

Când apare sezonul 4 din serialul „Lucifer”?

Legat de data de lansare pentru sezonul 4 din Lucifer, cei de la TV Insider cred că acesta va apărea undeva la începutul anului 2019, însă așteptăm un comunicat oficial de presă din partea Netflix pentru a putea confirma acest lucru.

Totuși, conform unei postări de Twitter de pe contul actriței Aimee Garcia, sezonul al patrulea ar putea să apară în luna aprilie sau mai 2019. Iată ce a spus actrița despre următorul sezon al serialului după ce a fost întrebată când va avea premiera pe platforma de streaming online Netflix: „I have no idea, but if I had to guess I’d say April or May”.

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu

Abonare la newsletter