Raftul cu filme

OPINII. Am văzut primele două episoade din sezonul 4 din „Better Call Saul”

Better Call Saul, sezonul 4 din Better Call Saul, cronică de serial, seriale, seriale americane, AMC, AMC România
Imagine via AMC / Better Call Saul

Postul AMC, care emite și în țara noastră, se pregătește de premiera pentru sezonul 4 din Better Call Saul pentru publicul din România, ocazie cu care reprezentanți ai postului de televiziune ne-au oferit (celor de la Raftul cu filme) șansa de a urmări primele două episoade din noul sezon. Fiind fan înrăit al fenomenului „Breaking Bad”, dar și a spin-off-ului prequel „Better Call Saul”, am acceptat provocarea AMC, am urmărit episoadele și revin cu o cronică la cald.

Finalul sezonului al treilea ne-a lăsat în aer cu accidentul auto care i-au făcut pe Jimmy și Kim să își reevalueze planurile de viitor și subiectivitatea în legătură cu ceea ce este mai important pentru fiecare dintre cei doi. Lucruri care m-au făcut să aștept cu sufletul la gură partea a patra din spin-off-ul producției Breaking Bad”. Sezonul 4 din Better Call Saul reprezintă trecerea de la Jimmy McGill la Saul Goodman, asta după ce un incendiu aduce moartea lui Chuck și noi oportunități.

După pierderea suferită, Jimmy face pași rapizi în lumea criminală, periclitându-și cariera de avocat și relația cu Kim. În paralel, Mike Ehrmantraut își asumă activ rolul de consultant pe motive de securitate pentru Madrigal Electromotive. Este o perioadă volatilă pentru angajații lui Gus Fring. Prăbușirea lui Hector are un impact masiv asupra întregii lumi criminale din Albuquerque, iar cartelul e aruncat în haos, ceea ce afectează planurile prefecte ale lui Gus și Nacho.

După ce am vizionat primele două episoade din sezonul 4 din Better Call Saul nu am mai rezistat să aștept premiera de pe micile ecrane, fapt pentru care m-am mutat pe Netflix și am văzut și următoarele cinci episoade. Nu știu de ce, dar pasiunea cu care este scris și jucat serialul ăsta au rămas la același nivel observat încă de la primele episoade din primul sezon.

Sezonul 4 din Better Call Saul îi are ca producători executivi pe Peter Gould, Vince Gilligan, Mark Johnson, Melissa Bernstein, Thomas Schnauz și Gennifer Hutchinson. Recent, serialul AMC a câștigat premiul Peabody Award 2018, iar de-a lungul celor trei sezoane a adunat 23 de nominalizări la Emmy Awards, trei nominalizări la Globurile de Aur și două premii câștigate la Writers Guild Awards.

Producția este creată de Peter Gould și Vince Gilligan, iar din distribuție fac parte actori ca Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Patrick Fabian, Michael Mando și Giancarlo Esposito. Sezonul 4 din Better Call Saul intră în grila de programe a postului de televiziune AMC începând cu ziua de 27 septembrie 2018 și se difuzează în fiecare seară de joi, de la ora 22:00.

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Un comentariu