Raftul cu filme

VIDEO. HBO anunță sezonul 3 din „True Detective”. Când apare și ce știm până acum?

sezonul 3 din True Detective, HBO, reînnoiri, True Detective
Imagine via IMDb / True Detective

Au trecut mai bine de trei ani de la lansarea sezonului al doilea al serialului „True Detective”, produs de HBO, de pe 21 iunie 2015, până când am ajuns să aflăm cu toții că a fost confirmat oficial sezonul 3 din True Detective, producția care ocupă locul 23 în clasamentul IMDb Top Rated TV, poziționat peste titluri ca „Fargo”, „Black Mirror”, „House of Cards”, „Westworld” sau „Twin Peaks”.

Sezonul 3 din True Detective prezintă povestea unei crime macabre din Ozark și a unui mister care se întinde pe mai multe decenii, de-a lungul a trei perioade de timp diferite. Actorul Mahershala Ali interpretează rolul principal, cel al lui Wayne Hayes, un detectiv de la poliția din nord-vestul statului Arkansas. Carmen Ejogo și Stephen Dorff fac și ei parte din distribuția sezonului creat de Nic Pizzolatto.

HBO România a emis un comunicat de presă către Raftul cu filme cu o serie de informații legate de sezonul 3 din True Detective, în care se menționează data oficială de lansare în România, canalele pe care va putea fi urmărit, dar și locul în care va putea vizionat în mediul online. În același timp, HBO România transmite că primele două sezoane ale serialului sunt disponibile pentru abonații de pe platforma de streaming online HBO GO, prezentă în mod oficial și în țara noastră.

Câte episoade va avea sezonul 3 din True Detective:

Conform celor de la IMDb, sezonul 3 din True Detective va număra un total de opt episoade, fiecare cu o lungime de circa 55 de minute. Același număr de episoade l-au avut atât primul sezon, cât și cel de-al doilea.

Tot IMDb arată că primul episod din cel de-al treilea sezon va purta numele „The Great War and Modern Memory”, iar cel de-al doilea episod se va numi „Kiss Tomorrow Goodbye”. Al treilea va fi „The Big Never”, în timp ce al patrulea episod este intitulat „The Hour and the Day”.

Ce actori noi vor apărea în sezonul 3 din True Detective:

Mahershala Ali – joacă rolul lui Wayne Hays, un detectiv din nord-vestul statului Arkansas care este pus să investigheze dispariția a doi copii în Ozarks, locul în care a fost filmat și serialul „Ozark”, produs de Netflix. Așa cum arată trailerul oficial, se pare că Wayne are legături cu acest caz investigat.

În distribuție apar și alte nume noi, precum Carmen Ejogo (din „Zero Hour”), Stephen Dorff (din „Star”), Scoot McNairy (din „Halt and Catch Fire”) și Mamie Gummer (din „The Good Wife”).

Când apare sezonul 3 din True Detective:

Conform unui comunicat de presă emis de HBO România, sezonul 3 din True Detective va avea premiera în România pe 14 ianuarie 2019 și va putea fi urmărit pe platforma de streaming online HBO GO, dar și pe postul de televiziune HBO. În Statele Unite ale Americii, serialul are premiera pe 13 ianuarie 2019, cu o zi înainte de cea din țara noastră.

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu