Raftul cu filme

Sezonul 3 din serialul „Stranger Things”. Când apare și ce știm până acum?

sezonul 3 din Stranger Things, seriale de groază, stranger things
Imagine via IMDb / Stranger Things

Platforma de streaming online Netflix, lansată oficial și în România încă de la începutul anului 2016, a confirmat reînnoirea unui nou serial din grila proprie de streaming online. Astfel, sezonul 3 din Stranger Things a fost anunțat oficial și urmează să apară în viitorul apropiat pe site-ul celei mai mari platforme americane de streaming, Netflix, principalul competitor pentru cei de la HBO GO.

Platforma de streaming online Netflix a lansat, în data de 30 decembrie 2018, primele imagini video din sezonul 3 din Stranger Things, la opt luni distanță de data începerii filmărilor, pe 20 aprilie 2018. Tot la finalul anului 2018, Netflix a anunțat și data premierei pentru noul sezon, printr-un videoclip nou.

Serialul american „Stranger Things”, o producție proprie a celor de la Netflix, a devenit unul dintre cele mai cunoscute seriale la nivel internațional, pe IMDb fiind clasat pe poziția 47 în topul celor mai bune seriale produse vreodată. În momentul de față, producția originală Netflix se poziționează peste seriale cunoscute ca „Twin Peaks”, „House of Cards”, „Peaky Blinders”, „Westworld” sau „Cobra Kai”.

Sinopsis pentru sezonul 3 din Stranger Things

Este anul 1985 în orașul Hawkins, Indiana, iar vara este în toi. Toată lumea este în vacanță, s-a deschis un nou centru comercial în oraș, iar puștii din Hawkins se transformă în adolescenți. Poveștile de iubire complică dinamica grupului, însă vor căuta o soluție pentru a crește și fără să se despartă.

Între timp, un pericol se apropie. Atunci când orașul Hawkins este amenințat de dușmani mai noi sau mai vechi, Eleven și prietenii ei își amintesc de faptul că răul nu dispare, ci evoluează. Acum trebuie să se alieze pentru a putea supraviețui și să își aducă aminte că prietenia este mai puternică decât teama.

Numărul de episoade din sezonul al treilea al serialului

Primul sezon al serialului american „Stranger Things” a numărat un total de opt episoade, în timp ce sezonul al doilea a avut un număr de nouă episoade. Conform unui comunicat de presă emis de platforma de streaming online Netflix, sezonul 3 din Stranger Things va avea parte de un total de opt episoade.

Numele episoadelor din sezonul al treilea al producției

Sezonul 3, episodul 1 – Suzie, Do You Copy?
Sezonul 3, episodul 2 – The Mall Rats
Sezonul 3, episodul 3 – The Case of the Missing Lifeguard
Sezonul 3, episodul 4 – The Sauna Test
Sezonul 3, episodul 5 – The Source
Sezonul 3, episodul 6 – The Birthday
Sezonul 3, episodul 7 – The Bite
Sezonul 3, episodul 8 – The Battle of Starcourt

Distribuția și nume noi de actori în sezonul al treilea

Din distribuția pentru sezonul 3 din Stranger Things fac parte actorii Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Millie Bobby Brown, Caleb McLaughlin, Gaten Matarazzo, Cara Buono, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Dacre Montgomery și Sadie Sink.

Cel de-al treilea sezon aduce nume noi în distribuția serialului original Netflix. Priah Ferguson, care o interpretează pe Erica Sinclair, o puștoaică precoce care și-a făcut pentru prima dată apariția în sezonul al doilea, devine o apariție recurentă. De asemenea, Maya Thurman Hawke, care o va interpreta pe Robin, va fi o altă apariție constantă în următorul sezon din „Stranger Things”.

Serialul american „Stranger Things” este o producție a platformei de streaming online Netflix, cu ajutorul companiilor 21 Laps și Monkey Massacre Productions. Producători executivi sunt Matt Duffer, Ross Duffer, Shawn Levy, Dan Cohen și Iain Paterson. Producția americană este creată de Matt Duffer și Ross Duffer.

Când apare sezonul 3 din Stranger Things

Conform unui comunicat de presă emis de platforma de streaming online Netflix, sezonul al treilea al serialului american „Stranger Things” urmează să aibă premiera în vara anului 2019, pe data de 4 iulie. Producția va avea o premieră globală și va fi disponibilă exclusiv pe platforma de streaming online Netflix.

Trailer oficial, clipuri sneak peek și alte videoclipuri

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Un comentariu