Raftul cu filme

UPDATE. HBO a confirmat sezonul 3 din „Umbre”. Când apare și ce știm până acum?

sezonul 3 din serialul Umbre, cronică de film pe repede înainte, sezonul al doilea din Umbre, serialul Umbre, Șerban Pavlu, HBO, HBO Europe
Imagine via HBO / Umbre

Pe 4 septembrie 2018, unul dintre redactorii care activează pe Raftul cu Filme a publicat un material de opinie cu privire la sezonul 3 din serialul Umbre, predicții care s-au dovedit a fi adevărate. Pe 10 septembrie 2018, cei de la HBO Europe au anunțat oficial că încep producția celui de-al treilea sezon.

După două sezoane de succes, HBO Europe a început pregătirile pentru sezonul 3 din serialul Umbre. Filmările pentru noul sezon scris de Bogdan Mirică sunt programate să înceapă în toamna anului 2018, în București. Sezonul 3 din serialul Umbre este scris integral de regizorul și scenaristul Bogdan Mirică, al cărui lungmetraj de debut „Câini” a câștigat Premiul FIPRESCI la secțiunea „Un Certain Regard” la Festivalul de Film de la Cannes, în anul 2016.

Conform celor de la HBO Europe, sezonul 3 din serialul Umbre va număra șase episoade, toate fiind regizate de Bogdan Mirică. Regizorul va face echipă cu Andrei Butică, director de imagine al lungmetrajelor „Poziția Copilului”, de Călin Peter Netzer, și „Toată lumea din familia noastră”, de Radu Jude. Producătorul executiv pentru HBO Europe este Steve Matthews, în timp ce producător pentru HBO România este Alina David. HBO Europe colaborează cu casa de producție Multi Media Est și cu producătorii Dragoș Vîlcu și Valentin Antofi.

Sezonul 3 din serialul Umbre urmărește povestea lui Relu, cel care jonglează cu responsabilitățile sale de familie, dar și de mafie, lumi diferite care încep să se intersecteze din ce în ce mai mult. Finalul sezonului al doilea a prezis un punct fără întoarcere pentru Relu (Șerban Pavlu) atunci când Emilian (Laurențiu Bănescu) pare din ce în ce mai aproape să îl prindă pe Căpitanu’ și pe apropiații săi.

Separată de Relu, Gina (Maria Obretin) încearcă să îl țină în frâu pe Chuckie (Dan Hurduc), acum adolescent. Fiica lui Relu și a Ginei, Magda (Mădălina Craiu), decide să mai dea o șansă relației cu Teddy (Gabriel Huian), fiul lui Căpitanu’, în încercarea de a lăsa în urmă evenimentele traumatizante din trecut.

Din distribuția serialului fac parte actori ca Șerban Pavlu, Laurențiu Bănescu, Maria Obretin, Dan Hurduc, Mădălina Craiu, Gabriel Huian, Doru Ana și alții.

Sezonul 3 din serialul Umbre va avea premiera în același timp în toate cele 17 teritorii HBO Europe. Primele două sezoane din „Umbre” sunt disponibile în teritoriile HBO Europe pe HBO GO, HBO Nordic și HBO Espana. Serialul românesc este bazat pe „Small Time Gangster”, un format creat de Boilermaker Burberry.

Citește mai multe articole despre serialele românești pe Raftul cu Filme. Urmărește pagina noastră de Facebook, dar și conturile de YouTube și Instagram.

Scrie un comentariu

Abonare la newsletter