Raftul cu filme

AMC anunță sezonul 3 din „Preacher”. Când apare și ce știm până acum

sezonul 3 din Preacher, Preacher, seriale AMC
Imagine via AMC Studios / Preacher

Postul de televiziune AMC, care emite și în țara noastră, a anunțat luni, pe 25 iunie, sezonul 3 din Preacher, serialul dramatic adaptat după benzile desenate omonime. Îndrăzneața producție marca AMC revine la TV cu un nou set de zece episoade. O adaptare a benzilor desenate omonime create de Garth Ennis și Steve Dillon și publicate între anii 1995 și 2000, serialul „Preacher” este o poveste plină de adrenalină despre pastorul texan Jesse Custer, fosta lui iubită, Tulip, și un vampir irlandez pe nume Cassidy.

CÂND APARE: conform unui comunicat de presă emis de AMC, serialul revine cu sezonul al treilea pe data de 19 iulie 2018, de la ora 22:00.

Cei trei pornesc într-o călătorie în căutarea lui Dumnezeu, de-a lungul căreia sunt prinși între Rai, Iad și nu numai. În sezonul 3 din Preacher, călătoria inițiatică a lui Jesse Custer spre divinitate îl duce înapoi la origini, adică acasă, locul pe care l-a evitat toată viața. Jesse, Tulip și Cassidy se întorc în Angelville, plantația din Louisiana unde a crescut Jesse și unde acum îi așteaptă dușmani vechi și obligații mortale. Ajutat de prieteni, Jesse trebuie să scape de trecut pentru că viitorul întregii lumi depinde de asta.

Până la premiera celui mai nou sezon, fanii pot revedea în cadrul unui maraton programat joi seara, de la ora 22:00, pe canalul AMC, toate episoadele din sezonul al doilea. Astfel, toate cele 13 episoade vor fi difuzate pe post în zilele de 28 iunie, 5 iulie și 12 iulie.

Sezonul 3 din Preacher îi are în distribuție, printre alții, pe actorii Dominic Cooper, Ruth Negga, Joseph Gilgun, Ian Coletti, Graham McTavish, Pip Torrens, Julie Ann Emery și Malcolm Barrett. Deodată cu sezonul al treilea, în distribuție își fac loc și noii actori secundari Betty Buckley, din „Supergirl”, și Colin Cunningham, din „Blood Drive”. Nume ca Jeremy Childs, Liz McGreever, Jonny Coyne, Adam Croasdell și Prema Cruz vor apărea în roluri recurente.

Serialul „Preacher” este o producție marca Sony Pictures Television și AMC Studios, seria fiind creată Seth Rogen și Evan Goldberg, avându-l drept showrunner pe Sam Catlin („Breaking Bad”). Producători executivi sunt Sam Catlin, Seth Rogen, Evan Goldberg și James Weaver (din partea Point Grey Pictures), Neal Moritz și Ori Marmur (din partea Original Film) și Vivian Cannon, Jason Netter, Michael Slovis, Mark McNair și Ken Levin.

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu