Raftul cu filme

Sezonul 3 din serialul „La Casa de Papel”. Când apare și ce știm până acum?

Fabrica de bani, La Casa de Papel, sezonul 3 din La Casa de Papel, sezonul 3 din Fabrica de bani
Imagine via Netflix / La Casa de Papel

Platforma de streaming online Netflix a anunțat oficial, încă de pe 18 aprilie 2018, că a hotărât reînnoirea oficială a unui nou serial din grila proprie de streaming online. Astfel, sezonul 3 din La Casa de Papel a fost confirmat oficial și urmează să apară în viitorul apropiat pe site-ul celei mai mari platforme americane de streaming, Netflix, principalul competitor pentru serviciul HBO GO în țara noastră.

Netflix a lansat, pe 25 octombrie 2018, primele imagini de la începerea producției pentru sezonul 3 din La Casa de Papel, moment în care s-a anunțat că partea a treia va avea premiera cândva în anul 2019. Într-un video cu primele imagini, câțiva actori cunoscuți din serial se pregăteau de citirea scenariului nou.

Serialul spaniol „La Casa De Papel” a devenit cel mai urmărit serial într-o altă limbă decât engleza, atunci când primele două sezoane au fost lansate pe platforma de streaming Netflix la nivel global în anul 2018, fiind produse de Vancouver Media.

Sinopsis pentru sezonul 3 din La Casa de Papel

Informații cu privire la sinopsisul oficial al serialului încă nu au apărut, însă din videoclipul oficial care a anunțat data lansării noului sezon se poate observa că echipa s-a retras pe o insulă exotică, acolo unde se bucură de libertate și își trăiesc viețile în liniște. În același timp se poate observa că autoritățile nu au stat degeaba și le-au dat de urmă, fapt pentru care vacanța lor se termină brusc și urmează o cursă de-a șoarecele și pisica, fiecare trecând prin tot felul de întâmplări.

Numărul de episoade din sezonul al treilea al serialului

Primul sezon a numărat un total de 13 episoade, în timp ce sezonul al doilea a avut un număr de 9 episoade. În momentul de față nu s-a anunțat câte episoade vor fi în sezonul al treilea, însă cred că ne putem aștepta la un număr de zece episoade, așa cum a obișnuit Netflix să facă cu reînnoirile de seriale.

Numele episoadelor din sezonul al treilea al producție

Această secțiune va fi actualizată în momentul în care vor apărea noi informații.

Distribuția și nume noi de actori în sezonul al treilea

Din echipa de distribuție pentru sezonul 3 din La Casa de Papel fac parte, printre alții, actorii Ursula Corbero (Tokio), Alvaro Morte (Profesorul), Jaime Lorente (Denver), Miguel Herran (Rio), Darko Peric (Helsinki), Alba Flores (Nairobi), Esther Acebo (Estocolmo), Itziar Ituno (Raquel Murillo), Enrique Arce (Arturo), Kiti Manver (Marivi), Juan Fernandez (Coronel Prieto) și Mario de la Rosa (Suarez).

Ca nume noi pentru sezonul al treilea, platforma de streaming Netflix a anunțat trei actori, și anume pe Hovik Keuchkerian, care va interpreta rolul lui Bogota, Najwa Nimri, care va juca personajul Alicia, Fernando Cayo, cel care va apărea ca Tamayo, dar și Rodrigo de la Serna, inginerul din serial.

O nouă surpriză pentru fanii serialului spaniol va fi prezența lui Pedro Alonso (Berlin), cel care a murit la finalul jafului din sezonul al doilea. Prezența sa răspunde la tot felul de speculații din partea fanilor în legătură cu soarta acestuia.

Când apare sezonul 3 din La Casa de Papel?

Ei bine, platforma de streaming online Netflix a anunțat, pe 1 aprilie 2019, că sezonul al treilea al serialului spaniol va avea premiera oficială în anul 2019, urmând să fie adăugat pe platforma de streaming pe 19 iulie 2019.

Trailer oficial, clipuri sneak peek și alte videoclipuri

Citește mai multe articole despre seriale și articole despre streaming online pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu

Abonare la newsletter