Raftul cu filme

VIDEO. Sezonul 3 din serialul „La Casa de Papel”. Când apare și ce știm până acum?

La Casa de Papel sezonul 3 online subtitrat, Fabrica de bani, La Casa de Papel, sezonul 3 din La Casa de Papel, sezonul 3 din Fabrica de bani
Imagine via Netflix / La Casa de Papel

Platforma de streaming online Netflix a anunțat oficial, încă de pe 18 aprilie 2018, că a hotărât reînnoirea oficială a unui nou serial din grila proprie de streaming online. Astfel, sezonul 3 din La Casa de Papel a fost confirmat oficial și urmează să apară în viitorul apropiat pe site-ul celei mai mari platforme americane de streaming, Netflix, principalul competitor pentru serviciul HBO GO în țara noastră.

Netflix a lansat, pe 25 octombrie 2018, primele imagini de la începerea producției pentru sezonul 3 din La Casa de Papel, moment în care s-a anunțat că partea a treia va avea premiera cândva în anul 2019. Într-un video cu primele imagini, câțiva actori cunoscuți din serial se pregăteau de citirea scenariului nou.

Serialul spaniol „La Casa De Papel” a devenit cel mai urmărit serial într-o altă limbă decât engleza, atunci când primele două sezoane au fost lansate pe platforma de streaming Netflix la nivel global în anul 2018, fiind produse de Vancouver Media.

Sinopsis pentru sezonul 3 din La Casa de Papel

Copleșită de prinderea lui Rio, Tokyo cere ajutorul Profesorului. Înarmați cu un nou plan îndrăzneț, ei reunesc echipa pentru a-l salva. Profesorul îl recrutează pe Martin pentru a pune în practică planul fratelui acestuia, plan care vizează Banca Națională a Spaniei. Primul pas? Crearea unui haos total.

Eforturile făcute de Tokyo și Nairobi au un rezultat nefericit. Profesorul își amintește cum a detaliat Berlin modul în care vor fura aurul din seiful inundat cu apă. Abaterea de la reguli a lui Tamaryo îl surprinde pe Profesor. Bogota potolește temerile lui Denver. Timpul se scurge, așa că Palermo inițiază planul „Flipper”.

Profesorul șochează autoritățile cu ultima lui acțiune, și, ca reacție, noua doamnă inspector o sperie pe Raquel. Palermo și Nairobi se ceartă aprins. În timp ce inspectoarea Sierra pune la cale un plan pentru a introduce o echipă în interiorul Băncii Naționale a Spaniei, Profesorul și Raquel pierd legătura cu Palermo.

Fericirea lui Tokyo devine dulce-amară. Angel se apropie de Raquel și de Profesor, care se ceartă. Autoritățile oferă o recompensă uriașă pentru informații. Tokyo încearcă să își înece amarul în băutură. Sierra se folosește de cineva drag împotriva vulnerabilei Nairobi, iar Suarez continuă să o caute pe Raquel.

Numărul de episoade din sezonul al treilea al serialului

Primul sezon a numărat un total de 13 episoade, în timp ce sezonul al doilea a avut un număr de 9 episoade. Conform unui comunicat de presă emis de către platforma de streaming online Netflix, sezonul al treilea al serialului „La Casa de Papel” va număra un total de opt episoade.

Numele episoadelor din sezonul al treilea al producției

Sezonul 3, episodul 1 – Ne-am întors!
Sezonul 3, episodul 2 – Aikido
Sezonul 3, episodul 3 – 48 de metri în subteran
Sezonul 3, episodul 4 – Bum, bum, pa!

Sezonul 3, episodul 5 – Cutiile roșii
Sezonul 3, episodul 6 – Nu a mai contat
Sezonul 3, episodul 7 – O mică vacanță
Sezonul 3, episodul 8 – Razna

Distribuția și nume noi de actori în sezonul al treilea

Din echipa de distribuție pentru sezonul 3 din La Casa de Papel fac parte, printre alții, actorii Ursula Corbero (Tokio), Alvaro Morte (Profesorul), Jaime Lorente (Denver), Miguel Herran (Rio), Darko Peric (Helsinki), Alba Flores (Nairobi), Esther Acebo (Estocolmo), Itziar Ituno (Raquel Murillo), Enrique Arce (Arturo), Kiti Manver (Marivi), Juan Fernandez (Coronel Prieto) și Mario de la Rosa (Suarez).

Ca nume noi pentru sezonul al treilea, platforma de streaming Netflix a anunțat trei actori, și anume pe Hovik Keuchkerian, care va interpreta rolul lui Bogota, Najwa Nimri, care va juca personajul Alicia, Fernando Cayo, cel care va apărea ca Tamayo, dar și Rodrigo de la Serna, inginerul din serial.

O nouă surpriză pentru fanii serialului spaniol va fi prezența lui Pedro Alonso (Berlin), cel care a murit la finalul jafului din sezonul al doilea. Prezența sa răspunde la tot felul de speculații din partea fanilor în legătură cu soarta acestuia.

Când apare sezonul 3 din La Casa de Papel?

Ei bine, platforma de streaming online Netflix a anunțat, pe 1 aprilie 2019, că sezonul al treilea al serialului spaniol va avea premiera oficială în anul 2019, urmând să fie adăugat pe platforma de streaming pe 19 iulie 2019.

Trailer oficial, clipuri sneak peek și alte videoclipuri

Citește mai multe articole despre seriale și articole despre streaming online pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Un comentariu