Raftul cu filme

AMC anunță că difuzează sezonul 3 din „Humans”, serialul american cu Gemma Chan

sezonul 3 din Humans, Humans, seriale americane, seriale britanice, AMC, seriale la TV, seriale, seriale suedeze
Imagine via AMC / Humans

Postul de televiziune AMC transmite că difuzează sezonul 3 din Humans, serialul american și britanic lansat în anul 2015. Producția americană „Humans” îi are în rolurile principale pe actorii Gemma Chan și Lucy Carless. Postul AMC anunță că sezonul al treilea are premiera pe 8 octombrie 2018, de la ora 22:00.

Sezonul 3 din Humans va fi difuzat în fiecare seară de luni, de la ora 22:00. Producția aruncă o privire cutremurătoare în culisele evoluției tehnologice și analizează efectul acesteia asupra societății. Sezonul 3 din Humans este creat de Sam Vincent și Jonathan Brackley și mărește miza serialului, explorând ceea ce se întâmplă atunci când granița dintre om și mașină este neclară.

Din distribuție fac parte, printre alții, actorii Mark Bonnar, Gemma Chan, Katherine Parkinson, Tom Goodman Hill, Emily Berrington, Colin Morgan, Ivanno Jeremiah și Ruth Bradley. Sezonul al treilea este produs în Statele Unite ale Americii, Marea Britanie și Suedia și numără un total de opt episoade.

La un an de la declanșarea conștiinței în rândurile synth-urilor, populația oprimată luptă pentru supraviețuire într-o lume care le urăște și se teme de mașini. Marea Britanie este divizată, iar oamenii și synth-urile luptă pentru pace, dar orice urmă de stabilitate dispare când în comunitatea synth-urilor încep să apară probleme.

Pe fundalul haosului politic, complexitățile etice ale apariției unei noi specii sunt analizate pe mai multe planuri narative. Familia synth formată din Mia, Niska și Max luptă în continuare pentru dreptul la supraviețuire, iar Joe, Laura și copiii lor, Mattie, Toby și Sophie, se chinuie să se adapteze la urmările evenimentelor cataclismice din sezonul al doilea.

Inspirat de premiatul serial SF suedez „Real Humans”, sezonul 3 din Humans îi are drept producători executivi pe Vincent, Brackley, Derek Wax, Emma Kingsman Lloyd și Henrik Widman. Alături de Vincent și Brackley, lista de scenariști ai producției îi include și pe Debbie O’Malley, Namsi Khan, Jonathan Harbottle, Melissa Iqbal și Daisy Coulam.

Citește mai multe articole despre seriale americane pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

2 comentarii