Raftul cu filme

Netflix a confirmat sezonul 3 din „Big Mouth”. Când apare și ce știm până acum?

seriale de animație, animații, animații pe Netflix, Netflix, seriale, seriale americane, sezonul 3 din Big Mouth,
Imagine via IMDb / Big Mouth

Platforma de streaming online Netflix a anunțat, în ziua de sâmbătă, 17 noiembrie 2018, că a hotărât reînnoirea oficială a unui nou serial de animație. Astfel, sezonul 3 din Big Mouth a fost confirmat oficial și urmează să apară în viitorul apropiat pe site-ul celei mai mari platforme americane de streaming Netflix, principalul competitor pentru serviciul HBO GO în țara noastră.

Serialul animat de comedie „Big Mouth” spune povestea a doi prieteni care trăiesc pe pielea lor coșmarul, dar și norocul, pubertății. Sezonul al doilea a debutat pe 5 octombrie 2018. Seria originală Netflix este creată de Jennifer Flackett, Andrew Goldberg, Nick Kroll și Mark Levin, aceleași persoane care sunt și producători.

Comediantul american John Mulaney reprezintă vocea personajului Principal Andrew, în timp ce Nick Kroll realizează vocile pentru mai multe personaje ale serialului, printre care se numără și vocea pentru al doilea personaj principal, și anume Nick. Alte voci ale personajelor secundare din serial sunt realizate de actori ca Maya Rudolph, Jason Mantzoukas, Jordan Peele, Fred Armisen și Jenny Slate.

„De fiecare dată când intervievăm un scenarist pentru serialul „Big Mouth” cerem ceva de genul: „spune-ne cum a fost pentru tine când ai avut parte de prima experiență sexuală sau cum a fost când ai fost prins pentru prima dată în timp ce te masturbai”, a afirmat Mark Levin, unul dintre regizorii serialului animat.

Câte episoade va avea sezonul 3 din Big Mouth?

Platforma de streaming online Netflix nu a menționat nimic în legătură cu numărul de episoade pentru sezonul 3 din Big Mouth în comunicatul oficial. Cu toate astea, putem fi mai mult decât siguri că seria americană de animație se va întoarce cu același număr de episoade ca și în primele două sezoane. Așadar, credem că și sezonul al treilea va număra tot zece episoade.

Când apare sezonul 3 din Big Mouth?

Nici despre acest aspect Netflix nu a comentat nimic până în momentul de față, însă putem fi sigur că sezonul 3 din Big Mouth va apărea în anul 2019. Primul sezon a fost lansat pe 29 septembrie 2017, iar sezonul al doilea a fost lansat pe 5 octombrie 2018, fapt pentru care sezonul 3 din Big Mouth ar putea să apară în luna septembrie sau octombrie 2019.

Citește mai multe articole despre seriale de animație și articole despre Netflix pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu