Raftul cu filme

Sezonul 22 din „South Park” va fi difuzat în exclusivitate pe postul Comedy Central

sezonul 22 din South Park, South Park, Comedy Central, seriale
Imagine via Comedy Central / South Park

Serialul „South Park”, câștigător al premiilor Emmy și Peabody, se întoarce pe micile ecrane din România cu un nou sezon. Cele zece episoade din sezonul 22 din South Park pot fi urmărite în exclusivitate pe postul de televiziune Comedy Central în fiecare joi, de la ora 00:30, fiind difuzat câte un episod pe săptămână. În reluare va putea fi vizionat în fiecare joi, de la ora 03:30.

Sezonul 22 din South Park a fost recent subiectul unor dezbateri intense în presa din Statele Unite ale Americii, atunci când unul dintre episoade a ilustrat faptul că un preot al Bisericii Catolice a molestat un băiat. Președintele Ligii Catolice din America, Bill Donohue, i-a numit pe creatorii serialului „South Park”, Trey Parker și Matt Stone, niște lași pentru faptul că nu spun adevărul: „faptul că opt din zece agresori sunt homosexuali și că molestează cu precădere adolescenți și nu copii”.

Primul episod din sezonul 22 începe cu vestea că la școala din South Park cineva a scos o armă și a început să împuște lumea din jur în timpul unui curs de matematică. În ciuda zgomotelor provocate de incident, a poliției care a ajuns la fața locului, profesoara și elevii se ceartă pe tema notelor primite. Mai târziu școlarii ajung să discute în continuare despre note în mijlocul haosului provocat de tragicul eveniment de la unitatea de învățământ.

Al doilea episod din acest sezon îl are ca protagonist pe Butters, care dezvoltă o relație „specială” cu preotul parohiei, Father Maxi. Când cetățenii orașului găsesc ușile bisericii închise și nu pot da de niciunul dintre cei doi, aceștia cer ajutorul Bisericii Catolice. Cardinalii din Denver călătoresc în South Park pentru a încerca să ascundă orice urmă de hărțuire a minorilor.

Noul sezon din „South Park” a avut premiera pe 26 septembrie 2018 în Statele Unite ale Americii, iar la o lună distanță ajunge și pe micile ecrane din țara noastră grație celor de la postul de televiziune Comedy Central. Celebra producție s-a lansat pe 13 august 1997 și este bazată pe scurtmetrajul animat „The Spirit of Christmas”.

Citește mai multe articole despre seriale americane pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu