Raftul cu filme

Sezonul 20 din „Crimele din Midsomer” se vede pe postul DIVA

Crimele din Midsomer, sezonul 20 din Crimele din Midsomer, DIVA, posturi TV, seriale, seriale americane
Imagine via DIVA / Crimele din Midsomer

Postul de televiziune DIVA, care emite oficial și în România, anunță că va difuza sezonul 20 din Crimele din Midsomer (în original: „Midsomer Murders”). Canalul TV anunță difuzarea a câte un episod în fiecare seară de joi, de la ora 21:00, începând cu 20 septembrie 2018. Conform unui comunicat de presă remis Raftul cu Filme, sezonul 20 din Crimele din Midsomer numără doar șase episoade.

Serialul britanic „Crimele din Midsomer”, realizat începând cu anul 1997, a fost nominalizat la Monte-Carlo TV Festival, în anul 2012, și a câștigat un premiu din partea Online Film & Television Association. Producția este creată de Caroline Graham. Lansat în anul 2018, sezonul 20 din Crimele din Midsomer, cel mai longeviv serial britanic cu detectivi, spune povestea lui Barnaby și Winter, doi detectivi aflați în căutarea dreptății în pitorescul peisaj rural din Misodmer.

Sezonul 20 din Crimele din Midsomer, care numără doar șase episoade, celor doi detectivi li se va alătura un nou patolog doctor, Fleur Perkins (Annette Badland), care îi va ajuta la investigațiile desfășurate în Midsomer. Acest trio remarcabil va trebui să rezolve crima unui fost super model, a unui colecționar de fluturi găsit suspendat asemenea specimenelor lui și a unui cadavru găsit la o petrecere de lansare a unei băuturi din regiunea britanică.

Una dintre cele mai mari temeri ale celor trei detectivi din Midsomer se materializează în momentul în care un circ vizitează regiunea britanică și aduce cu el mai mulți clovni siniștri și puși pe fapte rele.

Sezonul 20 din Crimele din Midsomer, cel mai longeviv serial britanic cu detectivi, va fi difuzat în țara noastră înainte de premiera din Marea Britanie, primul episod ajungând pe micile ecrane din România pe 20 septembrie 2018, de la ora 21:00, pe postul de televiziune DIVA. Producția va putea fi urmărită în fiecare joi, de la aceeași oră.

Citește mai multe articole despre seriale britanice pe Raftul cu Filme. Urmărește pagina noastră de Facebook, dar și conturile de YouTube și Instagram.

Scrie un comentariu