Raftul cu filme

VIDEO. Sezonul 2 din serialul românesc „Vlad”. Când apare și ce știm până acum?

sezonul 2 din Vlad, PRO TV, Vlad, seriale, seriale la TV, seriale românești
Imagine via PRO TV/ Vlad

Postul de televiziune PRO TV a confirmat, la începutul lunii aprilie 2019, sezonul 2 din Vlad, serialul românesc care a adus audiențe excelente pentru stația românească de televiziune. Confirmarea a fost făcut de CEO al postului PRO TV, Aleksandras Cesnavicius, în cadrul unui interviu acordat publicației Adevărul.

„Suntem fericiți să vedem că telespectatorii noștri au primit foarte bine acest serial. A fost un risc foarte mare să lansăm în prime-time un serial în care am investit un buget destul de mare. S-a dovedit a fi o mișcare bună. Vom face și sezonul al doilea. Nu am putea altfel atunci când vedem că mulți români urmăresc serialul și sunt captivați de poveste”, afirmă A. Cesnavicius, CEO PRO TV.

Serialul românesc „Vlad” este produs după o licență a serialului turcesc „Ezel” și reprezintă un pariu al postului de televiziune PRO TV pentru începutul anului 2019 pe piața de televiziune din țara noastră. Primul sezon al serialului „Vlad” a debutat pe 25 februarie 2019 și a fost lider de audiență pe toate categoriile.

Sinopsis pentru sezonul 2 din Vlad

Vlad și Eliza, iubita acestuia de dinainte de transformarea sa, își va continua povestea începută la finalul primului sezon. În viața lui Cezar, mentorul lui Vlad, va reapărea partenera acestuia, Delia. Leo, personaj interpretat de către actorul român Emilian Oprea, își va schimba planurile de viață, iar Miki va fi pusă în fața unei situații care o va afecta pe moment.

Numărul de episoade pentru sezonul 2 din Vlad

Primul sezon al serialului românesc „Vlad” a numărat un total de 13 episoade. Având în vedere că postul de televiziune nu a anunțat numărul oficial al episoadelor pentru sezonul al doilea, tindem să credem că acesta va fi similar cu cel al primului sezon, și anume că va avea tot un total de 13 episoade.

Numele de episoade din sezonul 2 din Vlad

Conform datelor publicate de postul de televiziune PRO TV, iată lista numelor celor 13 episoade care fac parte din sezonul al doilea din serialul „Vlad”.

Sezonul 2, episodul 01 – Până când moartea ne desparte
Sezonul 2, episodul 02 – Păcatul original
Sezonul 2, episodul 03 – Mai aproape de adevăr
Sezonul 2, episodul 04 – momentan indisponibil
Sezonul 2, episodul 05 – momentan indisponibil

Sezonul 2, episodul 06 – momentan indisponibil
Sezonul 2, episodul 07 – momentan indisponibil
Sezonul 2, episodul 08 – momentan indisponibil
Sezonul 2, episodul 09 – momentan indisponibil
Sezonul 2, episodul 10 – momentan indisponibil

Sezonul 2, episodul 11 – momentan indisponibil
Sezonul 2, episodul 12 – momentan indisponibil
Sezonul 2, episodul 13 – momentan indisponibil

Cine a scris scenariul și cine regizează episoadele

Conform informațiilor publicate de postul de televiziune PRO TV, dar și celor apărute pe platforma online IMDb, serialul „Vlad” este regizat de Jesus del Cerro, iar scenariul pentru cele două sezoane ale producției românești este scris de către Filip Columbeanu, Brigitte Drodtloff, Bianca Mina și Anghel Damian.

Distribuția și nume noi de actori în sezonul al doilea

Sezonul 2 din Vlad, serialul românesc produs de postul de televiziune PRO TV după o licență a unui serial din Turcia, îi va avea în distribuție pe actorii Adrian Nartea, Constantin Cotimanis, Olimpia Melinte, Victoria Răileanu, Andrei Aradits, Monica Bârlădeanu, Emilian Oprea, George Piștereanu, Diana Sar, Anghel Damian, Dani Popescu, Dan Condurache, Aura Călărașu și Ion Haiduc.

Tot postul românesc de televiziune PRO TV a anunțat că sezonul al doilea al producției „Vlad” va avea mai multe nume noi de actori români în distribuție, printre care se numără Elvira Deatcu (în rolul Deliei) și Anda Sârbei (în rolul Iuliei).

Când apare sezonul 2 din serialul Vlad

Sezonul al doilea al serialului românesc va avea premiera pe data de 9 septembrie 2019, de la ora 20:30, în exclusivitate pe postul de televiziune PRO TV și platforma online PRO TV Plus. Producția va avea o premieră de două ore, anunță reprezentanți ai stației românești de televiziune.

Trailer oficial, clipuri sneak peek și alte videoclipuri

Citește mai multe articole despre seriale românești pe Raftul cu Filme. Urmărește pagina de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu