Raftul cu filme

Sezonul al doilea din „Mireasa din Istanbul” se vede pe postul Kanal D

sezonul 2 din telenovela Mireasa din Istanbul, asli enver, mireasa din istanbul, kanal d
Imagine via Kanal D / Asli Enver

Actorii turci Ozcan Deniz și Asli Enver, cei care interpretează rolurile principale în această producție de succes, se pregătesc de reîntâlnirea cu publicul din țara noastră, pe micile ecrane. Sezonul 2 din telenovela Mireasa din Istanbul (în original: „Istanbullu Gelin”), urmează să fie difuzat pe postul de televiziune Kanal D. Primul sezon a fost difuzat începând cu ziua de 8 noiembrie 2017.

UPDATE. Sezonul 2 din telenovela Mireasa din Istanbul (în original: „Istanbullu Gelin”) începe în ziua de miercuri, 22 august 2018, pe postul Kanal D. Serialul se vede de la ora 20:00.

Povestea de dragoste tumultuoasă dintre Sureyya, personaj interpretat de Asli Enver, și carismaticul om de afaceri Faruk continuă cu noi întâmplări dramatice menite să le pună celor doi iubirea la încercare. În ultimul episod al sezonului trecut, Sureyya și Faruk primiseră o veste cumplită din partea medicilor. Trecutul îi bântuia pe cei doi, iar tânăra luase o decizie radicală, realizând că Faruk ar putea să iubească pe altcineva.

Cu un scenariu alert, dar și cu o reală contribuție de talent din partea actorilor, sezonul 2 din telenovela Mireasa din Istanbul abordează tema diferențelor uriașe de mentalitate dintre cele două lumi ce par greu de conciliat, seria continuând să țină milioane de români cu sufletul la gură.

„Așteptăm cu nerăbdare reîntâlnirea cu publicul din România, le mulțumim tuturor că ne primesc cu atât de multă bucurie în casele lor. Sunt sigur că aceste noi episoade îi vor impresiona pe telespectatorii români, iubirea dintre Faruk și Sureyya are propriile reguli, dar mulți dintre cei care vor privi serialul se vor regăsi în povestea lor. Cei doi trebuie să lupte pentru dragostea lor, așa cum trebuie să facem cu toții în viețile noastre”, a declarat actorul Ozcan Deniz.

Actor, cântăreț și regizor talentat, cu un succes uriaș în Turcia, Ozcan Deniz și-a făcut ușor loc și în inimile telespectatorilor din România, după ce aceștia au avut ocazia să îl urmărească și în producția de succes „Ziua în care mi s-a scris destinul””, difuzată pe postul Kanal D. Asli Enver este, de asemenea, o actriță foarte apreciată în Turcia, cucerind prin naturalețe și talent.

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu