Raftul cu filme

Postul Happy Channel va difuza sezonul secund din serialul „A doua șansă”

sezonul 2 din serialul A doua șansă, A doua șansă, seriale, telenovele, seriale turcești, Happy Channel
Imagine via Happy Channel / A doua șansă

Postul de televiziune Happy Channel, deținut de Antena TV Group, alături de Antena 1, Antena 3, Antena Stars și ZU TV, a anunțat că va difuza sezonul 2 din serialul A doua șansă. Telenovela originară din Turcia se întoarce pe micile ecrane din România cu sezonul secund începând cu ziua de luni, 17 septembrie 2018.

Printr-un comunicat de presă remis Raftul cu filme, postul de televiziune Happy Channel anunță că producția turcească va fi difuzată de luni până joi, de la 21:00.

Sezonul 2 din serialul A doua șansă îi are în distribuție pe Ozge Ozberk și Kutsi, doi dintre cei mai cunoscuți actori turci de seriale, aceștia jucând o poveste impresionantă cu răsturnări incredibile de situație și cu un accent pus pe urcușurile și coborâșurile pe care viața le poate oferi oricăruia dintre noi toți.

Serialul care o are în rolul principal pe actrița Ozge Ozberk revine cu episoade noi pe canalul Happy Channel. Viața îi oferă a doua șansă la iubire, însă fericirea protagonistei Deniz Oztuna este umbrită de apariția lui Alihan Oztuna, bărbatul care a făcut-o să treacă prin clipe de disperare după ce a dispărut fără urmă, lăsându-și familia pentru a începe o altă viață alături de o altă femeie.

Deniz reușește să depășească momentele grele cu ajutorul lui Mirat Yavuz, alături de care cunoaște dragostea adevărată. Alihan reapare însă în viața frumoasei Deniz, fiind hotărât să-și recâștige căminul pe care l-a abandonat: „noi doi suntem căsătoriți. Copiii mei trebuie să stea cu mine și cu tine. Noi suntem o familie”, spune Alihan Oztuna, dispus să lupte pentru a fi din nou alături de soția și copiii săi, Ece și Ozan Oztuna.

Sezonul 2 din serialul A doua șansă aduce pe micile ecrane din România o poveste impresionantă din care nu lipsește iubirea, intrigile și suspansul, menționează reprezentanții postului Happy Channel în comunicatul de presă.

Citește mai multe articole despre telenovele pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu