Raftul cu filme

Sezonul 2 din „Lost in Space”, comandat de Netflix. Când apare și ce știm până acum?

Lost in Space, sezonul 2 din Lost in Space
Imagine via IMDb / Lost in Space

Platforma de streaming online Netflix, cea mai mare în acest moment, a anunțat sezonul 2 din Lost in Space, unul dintre cele mai promițătoare seriale Sci-Fi ale momentului. Conform unor informații publicate de Variety, primite din interiorul Netflix, producția „Lost in Space” a înregistrat peste 6,3 milioane de vizionări în Statele Unite ale Americii, în primele trei zile de după premieră.

Sezonul 2 din Lost in Space îi va avea în distribuție pe Toby Stephens, Molly Parker, Maxwell Jenkins, Mina Sundwall, Taylor Russell, Ignacio Serricchio și Parker Posey, însă ne putem aștepta și la alte nume noi pentru noile aventuri pe care Netflix le pregătește pentru publicul său. Producătorii executivi ai serialului rămân Zack Estrin, Kevin Burns, Jon Jashni, Matt Sazama și Burk Sharpless.

Serialul produs de Legendary Television pentru Netflix reprezintă o reinterpretare modernă, dar și dramatică, a clasicului science-fiction din anii 1960. Acțiunea noului serial se defășoară în viitor, peste circa 30 de ani, atunci când colonizarea spațiului este deja o realitate. Membrii familiei Robinson se numără printre cei testați cu rigoare și selectați pentru a-și construi o viață în spațiu.

Drumul acestora către noua lor lume, din spațiu, este blocat și deturnat, aceștia fiind puși în situația de a crea alianțe și de a colabora pentru a reuși să supraviețuiască într-un mediu prea puțin cunoscut ființelor umane, plasat la ani lumină de destinația inițială.

Serialul original „Lost in Space”, creat de Irwin Allen, a numărat trei sezoane și a fost difuzat pe postul de televiziune CBS, din Statele Unite, între 1965 și 1968. În anul 1998, a urmat un film cu același nume, în care au jucat actorii William Hurt, Gary Oldman, Matt LeBlanc, Heather Graham și Mimi Rogers.

Când apare sezonul 2 din Lost in Space?

Primul sezon al serialului american „Lost in Space”, creat de Legendary Television pentru Netflix, a apărut pe 13 aprilie 2018 și numără un total de zece episoade. Chiar dacă Netflix nu a spus nimic despre data premierei pentru sezonul 2 din Lost in Space, ne putem aștepta ca acesta să apară undeva la finalul anului 2019 sau chiar în anul 2020, undeva în luna aprilie 2020.

Articol documentat cu informații via Netflix (comunicat de presă), IMDb și Variety. Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu