Raftul cu filme

Seriale noi pe HBO GO: sezonul al doilea din serialul „Killing Eve”

sezonul 2 din Killing Eve, Killing Eve, HBO, HBO GO, seriale HBO, seriale HBO GO
Imagine via HBO / Killing Eve

Platforma de streaming online HBO GO, principalul competitor al platformei de streaming online Netflix în România, a anunțat adăugarea în portofoliul propriu pentru sezonul 2 din Killing Eve, serialul care le distribuie pe actrițele Sandra Oh și Jodie Comer în rolurile principale. Conform informațiilor transmise ce HBO România, sezonul al doilea are premiera pe 6 aprilie 2019, exclusiv pe HBO GO.

Serialul american, la fel ca sezonul 2 din Killing Eve, este produs de Sid Gentle Films Ltd. și este bazat pe romanul „Codename Villanelle”, scris de Luke Jennings. Producția îi are ca producători executivi pe Sally Woodward Gentle, Lee Morris, Phoebe Waller Bridge, Gina Mingacci, iar scenarist este Emerald Fennell.

Sandra Oh și Francesca Gardiner sunt coproducători executivi ai serialului „Killing Eve”, în timp ce Elinor Day este producător. Damon Thomas se întoarce să regizeze și este și producător executiv, alături de Lisa Bruhlmann și Francesca Gregorini, care și regizează. Serialul este distribuit de Endeavor Content.

Sezonul 2 din Killing Eve numără un total de opt episoade, primul având premiera pe platforma de streaming online HBO GO pe data de 6 aprilie 2019, iar celelalte șapte episoade vor fi disponibile săptămânal pe aceeași platformă de streaming.

Eve este un agent MI6, iar Villanelle este un asasin pe care Eve trebuie să îl găsească. Acțiunea începe la 30 de secunde după finalul ultimului episod din primul sezon, Eve este neliniștită și Villanelle a dispărut. Eve nu are nici cea mai vagă idee dacă femeia pe care a înjunghiat-o este vie sau nu. Însă trebuie să o găsească înaintea altcuiva, însă nu este singura persoană care o caută.

Prezentarea personajelor principale din sezonul 2 din Killing Eve:

Eve, interpretată de Sandra Oh, este pe jumătate britanică și născută în Connecticut. Fascinată de femeile din lumea crimei, Eve este expertă în psihologia criminalilor. A visat mereu să fie spion, dar a ajuns să lucreze la birou. Până a întâlnit-o pe Villanelle. Personificarea viselor ei, Villanelle, este o asasină cu fler și carismă. În timp ce Eve investighează crimele din Europa, obsesia ei pentru Villanelle crește. Încet, încet, nu mai era doar o slujbă și devenise personal.

Villanelle, interpretată de Jodie Comer, deși pare inocentă, este de o brutalitate extraordinară. Cu un apetit uriaș pentru crime, Villanelle este o psihopată cu o viață cât se poate de normală. Mulțumită să trăiască fără un cod moral, Villanelle ucide cu viziune, fără să îi pese și fără pic de remușcări.

Citește mai multe articole despre seriale americane pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, dar și cele de YouTube și Instagram.

Scrie un comentariu