Raftul cu filme

VIDEO. Sezonul al doilea din „Fructul oprit” se vede pe Antena 1. Când începe serialul

sezonul 2 din fructul oprit, Ruxandra Ion, Antena 1, Fructul oprit, telenovele
Imagine via Pagina de Media / Fructul oprit

Postul de televiziune Antena 1, parte din Antena Group, alături de Happy Channel și Antena Stars, se pregătește să difuzeze sezonul 2 din Fructul oprit, un serial românesc creat și regizat de Ruxandra Ion după un scenariu scris de Simona Macovei și Radu Grigore. Având în vedere audiențele bune pe care postul TV le-a obținut prin difuzarea primului sezon, distribuția pentru sezonul 2 din Fructul oprit a crescut și anunță o nouă luptă pentru primele locuri în topul audiențelor.

Sezonul 2 din Fructul oprit este programat să înceapă miercuri, pe 29 august 2018, de la ora 20:00, după care va fi difuzat în fiecare zi de miercuri de la 20:00.

Reprezentanții postului de televiziune Antena 1 confirmă numele noi din distribuția pregătită pentru sezonul 2 din Fructul oprit, în ultimele luni fiind confirmate o serie de actori români, printre care se numără Ioana Blaj, Bogdan Iancu (în locul lui Tudor Roșu) și Maia Morgenstern.

Din primul sezon rămân în distribuție actorii Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Alina Pușcaș, Carmen Tănase, Adrian Titieni, Michaela Prosan, Petru Octavian Păun, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Doru Ana, Adriana Șchiopu și Mihai Călin.

„Sezonul al doilea va fi 100% original. Păstrăm cea mai mare parte din personajele actuale și le plasăm povestea la aproape șase ani de la finalul sezonului unu”, a declarat producătorul serialului, Ruxandra Ion, pentru Pagina de Media.

„De altfel, în echipa serialului au intrat și copii talentați, mici actori dornici să învețe cât mai mult despre această meserie de la colegii lor mai mari, extrem de încântați că fac parte din acest proiect. Acțiunea e plasată după aproape șase ani de la finalul sezonului 1, iar telespectatorii vor regăsi personajele preferate schimbate, dar și personaje noi”, afirmă Ruxandra Ion.

Filmările pentru sezonul 2 din Fructul oprit au loc în mai multe locații din România, printre care se numără și localitatea Snagov, acolo unde se află casa familiei Caragea.

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu